Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Kamarad", Piatra Neamț - 19.02.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Premiere HOBBY




    Premiere AVANSAȚI




    Premiere OPEN




    Premiere ELITE

    Comentariu


    • Filmul Turneului Tehnic prezentat in postul 4.
      Filmul turneului vazut prin prisma mea.

      Se incep inscrierile aproximativ 8.30, la 9.15 am validarile complete la categoria Elite care incepe turneul la 9.20, urmati de Hobby cu un absent care incep la 9.26 si Open care fiind mai numeroasa incep pe la 9.32.

      Pe la 12.15 apar primele grupe de Elite si Hobby, urmand eliminatorile la Elite pe la 12.30 si superioarele la Hobby pe la 13.00.

      Avansatii valideaza pana la 14.00 si incep meciurile la 14.07 cand cata si categoria Open inferioarele. Openul ca de obicei termina cu decalaj mare existand tot timpul o grupa care nu vrea ,sau nu ii intereseaza sa fie distribuita si la alte mese, tinand cont ca intre 12.30 si 14.00 au fost tot timpul mese libere.Apare bineinteles si problema deja cunoscuta la Salile tip Nastase cu tribune, chiar daca s-a facut umbrire partiala pe o latura a salli,soarele se strecoara si scote din folosinta pt scurt timp 2-3 mese.

      Categoriile Elite,Hobby au parte de premiera destul de repede si ramane finala la Open sa se desfasoare odata cu superioarele la Avansati care s-au jucat toate meciurile din grupa simultan,distributia facandu-se de la panoul organizatorului, incadrandu-ne in 60 minute grupe de 4. Avantajele majore al acestui sistem au fost viteza de joc si impiedicarea aproape totala a aranjamentelor din grupele superioare care se practica tot mai frecvent, am observat la ultimele 2 turnee unde am fost. Au fost 5 grupe unde anumiti participanti au fost surprinsi de pozitia lor din grupa,2 dintre ei necalificandu-se in detrimentul celor pe care voiau sa-i ajute.

      Deasemeni inca un fenomen de remarcat a fost comunicarea rezultatelor eronate de catre pierzatorii din eliminatorii( si grupe sup avansati),sau a scrierii a rezultatelor eronate intentionat sau neintentionat in foiile de joc, ducand la tensiuni intre organizatori si participanti pana la lamurirea adevarului.De aceea recomand tuturor organizatorilor sa sfatuiasca participantii sa isi scrie rezultatul in foii ,castigatorii si nu pirezatorii si deasemeni dupa terminarea meciurilor din eliminatorii tot castigatorii sa isi anunte victoria si scorul la pupitru organizatorului, si sa se asigure ca acesta a notificat rezultatul. Pentru acest lucru dau cu titlu de avertisment 4 "cartonase galbene" urmatorilor Ciuca,Laszlo,Sovea si Plamada.(deci comunicare eronata a rezultatului, necomunicarea rezultatului de catre castigator,si comunicarea rezultatului la pupitru,la gramada, fara a se asigura de notificarea lui, astfel ducand la intarzierea intregului turneu si bineinteles la tensiuni intre organizatori si participantii.

      Al doilea fenomen remarcat la cele 3 turnee din ultima vreme, reclamarea tot mai acebra a unora a corectitudinii serviciului. In genere eu personal nu prea mi-a dat sa vad servicii corecte executate in Amatur. Ponderea servicilor cat de cat corecte sunt sub 2-3 per set. De aceea propun a se lua in calcul in Amatur o regula de bun simt a serviciului. MINGEA VIZIBILA. Serviciul sa fie astfel executat incat adversarul sa fie sigur ca a vizualizat mingea inaintea lovirii serviciului, deci sa nu fie tinuta in pumnul strans, sa fie aruncata din mana si nu invers, adica sa vina paleta spre minge, si sa nu fie obstructionata vizual pe parcursul ei din momentul aruncarii si lovirii cu paleta.

      In rest despre locatie pot spune ca este propice pt desfasurarea unui turneu Final, cu amendamentul clar de rezolvarea umbririi corespunzatoare si a iluminatului complet (lipseau 4-5 becuri), si a asigurari a unui serviciu de curatenie pe parcursul turneului.

      Comentariu


      • O analiza foarte interesanta si in egala masura oportuna, care ar trebui realizata si postata de catre toti organizatorii turneelor (cel putin de la A in sus) dupa finalizarea acestora.

        Daca majoritatea jucatorilor / organizatorilor posteaza, in general, aspecte pozitive, dublate de multumiri si elogii aduse celor care au contribuit la desfasurarea evenimentului (aspect corect si normal, de altfel), prea putini evidentiaza lipsurile, neajunsurile, situatiile conflictuale si mai grav, fraudele / lipsa de fair-play (intentionate sau nu).

        Din acest motiv, o astfel de radiografie tehnica a turneului ar putea fi nu doar necesara, ci si utila pentru ca fiecare dintre noi sa contribuie la imbunatatirea, sub toate aspectele, a desfasurarii turneelor Amatur, turnee unde, toti cei care iubim acest sport, sa ne bucuram nu sa ne incrancenam.

        Felicitari pentru "filmul tuneului".

        Comentariu


        • Persoanele care s-au retras de la acest turneu vor fi monitorizate si vor fi trecute pe lista de asteptare la 2 astfel de retrageri.

          Hasna Cosmin Straja
          Parnica Leonid Moinesti
          Acatrinei Lucian Bucuresti
          Singeorzan Cornel Bistrita
          Miklos Imre Miercurea Ciuc
          Ghizdavescu Adrian Navodari
          Iordachi Adrian Adjud
          Duceac Catalin Botosani
          Colesniuc Romeo Botosani
          Ballo Szabolcs Miercurea Ciuc
          Manea Dorinel Tecuci
          Gidro Bela Borsec
          Ballo Szabolcs Miercurea Ciuc
          Bartos Csongor Miercurea Ciuc
          Lupu Cristian Botosani
          Stefan Narcis Botosani
          Albu Constantin Suceava
          Miklos Botond Miercurea Ciuc
          Lungu Lucian Onesti
          Nagy Arpad Suseni
          Sofian Corneliu Suceava
          Tirdea Ionut Tecuci
          Stinga Ovidiu Tecuci
          Istrate Ghiorghita Suceava
          Albu Iulian Comanesti
          Gal Arpad Miercurea Ciuc
          Paval Mihai Iasi
          Leahu Doru Botosani
          Palaghianu David Salcea
          Hutanu Cosmin Salcea
          Mihalache Dario Plopeni
          Mihalache Remus Plopeni
          Fecioru Alexandru Salcea
          Zaharia David Salcea
          Suciu Andrei Borsec
          Dumitriu David Varatec
          Mitrea Ana Maria Salcea
          Zamfirache Ioan Botosani
          Ungureanu Adrian Piatra Neamt
          Palaghianu David Salcea
          Suciu Mihai Borsec
          Floarea Codrut Borsec
          Vaszi Lorand Borsec
          Palaghianu Matei Salcea
          Lupu Dan Pascani
          Craciun Sergiu Iasi
          Paduraru Riana Bacau
          Gidro Bela Borsec
          Gergely Istvan Ditrau
          Galateanu Lucian Suceava
          Selaru Victoras Adjud
          Campeanu Mihai Roman
          Tauciuc Edi Suceava
          Sandu Adrian Buhusi (BC)




          Ultima editare de Zosim1; 23.feb.2022, 22:41.

          Comentariu


          • Mă scuzați ,dar jucătorul “Huțanu Cosmin -Salcea “ sunt eu ,am fost la competiție ,dar am fost înscris ca Huțan Cosmin ,pentru mereu am probleme cu numele ,mă numesc Huțan ,nu Huțanu ,toată lumea tinde să articuleze ,fapt pentru care am fost înscris Huțanu ,după am corectat în Huțan.

            Comentariu


            • Postat în original de Hutanu Cosmin Vezi post
              Mă scuzați ,dar jucătorul “Huțanu Cosmin -Salcea “ sunt eu ,am fost la competiție ,dar am fost înscris ca Huțan Cosmin ,pentru mereu am probleme cu numele ,mă numesc Huțan ,nu Huțanu ,toată lumea tinde să articuleze ,fapt pentru care am fost înscris Huțanu ,după am corectat în Huțan.
              Am remediat multumesc.

              Comentariu


              • Am prelucrat meciurile de la mesele 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. 10 si 11.
                Le gasiti pe :

                www.videoamatur.ro
                Vizionare placuta.
                (Urmeaza si mesele de la 12 la 20.

                Comentariu


                • Mulțumim frumos d-nu Moise pt munca depusă.
                  Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                  fh tenergy 05
                  bh rakza 7 soft

                  Comentariu

                  Who has read this thread:
                  Procesare...
                  X