Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

"Cupa Kamarad", Piatra Neamț - 19.02.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Se inscrie Aparaschive Paul- avansati

    Comentariu


    • Gatea Marius - open
      Blade: TSP Balsa 8.5 Top Speed​ //Re-Impact Medusa// Gergely Carbon​​
      FH: Yasaka Rakza 7 soft // Yasaka Rakza 7 soft // Tenergy 05
      BH:HALLMARK Power Spin // R.I.T.C.802-40 // Tenergy 05

      Comentariu


      • Postat în original de razvan.cristofor Vezi post

        Nu vreau sa deschid o polemica, probabil ca intelegem diferit modalitatea de inscriere a participantilor si ce inseamna categoria imediat superioara. Mea culpa! O sa studiez mai bine regulamentul.
        Nu este vorba de polemica ci doar de a lamuri anumite aspecte.
        Mai postez odata regulamentul sa ingelegi mai bine, dupa care il si discutam.

        Pune tot paragraful sa inteleaga lumea ,nu numai franturi de Regulament.
        4.1.3. Participanții cu drept de joc în circuitul AmaTur se pot înscrie la categoria din care fac parte, conform mediei deținute, sau la categoria imediat superioară, în ordinea înscrierilor confirmate de participanți pe forum și nu se admit înscrieri la două categorii în cadrul aceluiași turneu,
        excepțiede la această regulă se face numai la turneele A+ unde înscrierea/participarea se face în funcție de clasament, prioritate având cei din categoria respectivă, așa cum sunt mentionați la art. 2. sau în cazul wild-card-urilor oferite de organizator.

        Deci regulamentul este foarte clar in ceea ce priveste inscrierea, deasemeni si exceptiile sunt foarte clare. Deci eu imi voi oferi un Wild Card pt categoria Elite in cazul in care la aceasta categorie nu se strang un numar suficienti de participanti ca sa putem totusi desfasura categoria.Deci totul regulamentar si fara interpretare.Tinand cont ca si ultima participare e mai veche de un an ,a fost in feb 2020 tot la categoria Open.
        Sper ca te-ai lamurit.

        Comentariu


        • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
          Inscrieri ELITE (19.02.2022) - 11:46:18 PM - v5.3 / cls_2022-ian

          1. Petrus Florin, Zalau, 3 - 44.59 - E
          2. Ciortescu Cristi, Iasi, 5 - 37.31 - E
          3. Rojnita Sebastian, Bacau, 115 - 33.26 - E
          4. Beltechi Dumitru, Victoria, 1616 - 16.23 - A

          După câte știu eu, cu media 16,23 se poate participa la Avansați sau Open. Probabil știu eu prea puțin sau în Stare de Alertă lucrurile se văd altfel.
          Ai dreptate Nea Mihai, Stii prea putin, si multi alti ar trebui sa mai studieze Regulamentul Amatur si ar fii mult mai putine probleme.

          Comentariu


          • Postat în original de mihais mioveni Vezi post
            Pe data de 31.07.2021 s-a ținut turneul ”Cupa Kamarad” ediția a II-a - Piatra Neamț - Sala Polivalentă. În pagina de prezentare a turneului figurau aceleași imagini cu Sala Polivalentă ca și cele din prima pagină a acestui turneu. Am fost atras de prezentarea respectivă, m-am prezentat la turneu și surpriză: turneul nu se ținea la Sala Polivalentă, ci la o sală asemănătoare ca proiect cu cea de la Topoloveni (ca să nu zic Băicoi !), dar fără perdele și cu praful de 2 degete. Când am întrebat de ce nu jucăm în sala Polivalentă, care era complet liberă, ni s-a spus că era prea mare chiria. Dar pentru noi cei care veneam de la 350km, plus cazare, etc., nu erau cheltuieli mari? Deci la Piatra Neamț s-a practicat ”Pe afară vopsit gardul, înăuntrul Leopardul”. Așa se va întâmpla și la această ediție?
            De aceasta data ,trebuie sa iti multumesc Nea Mihai pentru atentionarea facuta,si iti promit ca ma voi ocupa de problema aceasta si o voi lamurii in cel mai scurt timp.Cum dealtfel stiti pentru acest an Turneul Final este propus si programat la Piatra Neamt tocmai pentru ca are 2 sali una langa cealalta legate intre ele si de aceea eu am propus desfasurarea a catorva turnee in acest an sa vedem conditile si cum este colaborarea cu autoritatiile.Eu voi fii garantul acestor conditii,si imi voi asuma implicarea in Turneul Final si voi fi prezent in pregatirea si celor 3 turnee propuse la PIATRA NEAMT.

            In ceea ce consta postarea cu poze primei Sali Polivalente este o eroare de preluare de editare a postarilor trecute pe care mi-o asum.Voi clarifica in cel mai scurt timp si va anunt.Pentru a disparea interpretarile voi propune ca sala mare si cea din fata care are titulatura de Sala Polivalenta sa ramana Sala Polivalenta si cealalta sala legata de polivalenta sa se numeasca Auxiliara Polivalentei.
            Inca odata multumesc Nea Mihai de atentionare.

            Comentariu


            • Popa Gelu, Focsani, avansati,cert QR

              Comentariu


              • Grusca Narcis - Gura Humorului - avansati

                Comentariu


                • Se transfera de la avansati la open VIERU COSTICA din Botosani.Multumesc.

                  Comentariu


                  • Bună ziua. Pintilie Carol, secțiunea hobby.

                    Comentariu


                    • Bubulac Cristi - open
                      Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                      fh tenergy 05
                      bh rakza 7 soft

                      Comentariu



                      • foto gallerie deutsch

                        Comentariu


                        • Cornel Balauca, avansati, Botosani. ultimul mp 17

                          Comentariu


                          • Din Botosani, la incepatori

                            Pauca Cosmin
                            Popescu Andrei
                            Harabagiu Tudor

                            Comentariu


                            • Dupa cum se vede si in pozele de mai sus, este o sala foarte curata, straluceste in poze, si se va face umbrire pe doua din cele 4 geamuri acolo unde este necesar, lumina este standard fara imbunatatiri, merg toate becurile acuma si caldura este foarte buna. Acesta este un motiv pentru care s-a ales sala Auxiliara a Sali Polivalente deoarece volumul de aer incalzit este mai mic decat in sala mare si eficienta economica este mai buna, deci ca urmare este si mai ieftina ca, costuri de inchiriere. Si am vazut ca apar din nou voci care comenteaza pe seama condiitilor si a pretului intrari si suma cheltuita pt deplasare, vreau sa vin cu cateva specificari. Intodeauna vor fi conditii de la slabe la foarte bune, preturi de la slabe la foarte bune, dealtfel cam cum este si viata unora, de la foarte slaba la foarte buna, etc, dar sa stiti ca majoritatea ORGANIZATORILOR de turnee din Amatur incearca sa satisfaca cat mai multi participantii, din toate categoriile, si sa puna la dispozitia lor cat mai multe facilitatii, si atunci sunt facute compromisuri in anumite directii. Fiind unul dintre organizatorii care am cam facut prin toata tara pot sa va spun ca pentrun turneu A bun costurile sunt cam urmatoarele.
                              1.Cupe, medalii, diplome- de la 500 lei la 1500 lei
                              2.Chiria salii de la 0 -la 3500-4000 lei , ajungand pt 2 zile sau Arena sportiva spre 10000 lei (arena Sf.Gheorge).Media salilor Nastase se situeaza pe la 1200-1800 lei si a polivalentelor intre 1500-3500 lei (Brasov,Gradistea,Medias,Cluj,Sibiu)
                              3.Chiria logistici a ajuns pt 12-16 mese undeva la 1000-2000 lei dar nici unde garduri destule din lipsa de spatiu la transport si costurile foarte mari a lor. Am avut in oferta eu gard la 2-3 lei bucata inchiriere si nici un organizator nu a luat suplimentar.
                              4.Apa, Cafea, Protocol, Masa servita undeva intre 500-3000 lei pt 100-150 persoane. (Am avut la Victoria un an cu 200 participanti si masa servita la Restaurant unde m-a dus la 5700 lei, fara protocol.
                              5.Auxliare, hartie, pahare, pixuru, mingi, prosoape, umbrire, etc pot ajunge intre 100 lei si 700 lei.
                              6.Ajutoare etc se mai ridica la 100-500 lei

                              7.Cu scuzele de rigoare revin cu inca o problema financiara dureroasa,Salvarea sau echipajul medical care si la Medias si la Dumbravita inainte de pandemie l-am avut si costurile ei au fost de la 1000 lei la 2500 lei , una sau doua zile.Despre care nu am mai auzit pe nicaieri in ultima vreme.

                              Deci ca o concluzie sunt turnee unde sunt sub bugetate si unele sunt supra bugetate, deci la unele turnee, majoritatea sponsoriilor joaca un rol important si Turneul se termina pe plus, dar sunt si turnee unde multi organizatori vin cu bani de acasa. De acee va rog insistent nu mai aduceti astfel de discutii (profit,jegmaneala,etc) in sfera forumului care nu fac bine nimanui, ci doar duc la retragerea multor Organizatori fie ei rai, buni etc. Puteti sa ii penalizati pe cei care credeti ca nu se ridica la pretentiile voastre prin NEPARTICIPAREA la turneelor organizate de ei.
                              Multumesc de atentia acordata.EMI
                              Ultima editare de Zosim1; 01.feb.2022, 23:16. Motiv: Corecturi ortografice

                              Comentariu


                              • Postat în original de ada Vezi post
                                Cornel Balauca, avansati, Botosani. ultimul mp 17
                                Cornele iti dau un Wild Card de Elite. NU vrei?

                                Comentariu


                                • Deci eu imi voi oferi un Wild Card pt categoria Elite in cazul in care la aceasta categorie nu se strang un numar suficienti de participanti ca sa putem totusi desfasura categoria
                                  Nu as fi deschis subiectul daca as fi vazut acel post care sa spuna ca se ofera din partea organizatorilor un wild card jucatorului .... Cu alte cuvinte, pe liste apare un jucator care nu s-a inscris/nu i-a fost oferit un wild card. E simplu si fara echivoc. Dar, vorba d-lui Mihais Mioveni, în Starea de Alertă lucrurile se văd altfel. Oare CD ce parere are?

                                  Va doresc un turneu reusit tuturor, organizatori si participanti.

                                  Comentariu


                                  • - Spoiala Cristinel, Focsani - mp 34.76, la Elite
                                    - Dumbrava Daniel, Focsani - mp 30.75, la Open
                                    Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
                                    FH: Butterfly Dignics 05
                                    BH: Tibhar Grass D.TecS

                                    Comentariu


                                    • Postat în original de razvan.cristofor Vezi post

                                      Nu as fi deschis subiectul daca as fi vazut acel post care sa spuna ca se ofera din partea organizatorilor un wild card jucatorului .... Cu alte cuvinte, pe liste apare un jucator care nu s-a inscris/nu i-a fost oferit un wild card. E simplu si fara echivoc. Dar, vorba d-lui Mihais Mioveni, în Starea de Alertă lucrurile se văd altfel. Oare CD ce parere are?

                                      Va doresc un turneu reusit tuturor, organizatori si participanti.
                                      Nu prea mai inteleg multe,se pare ca da pandemia asta a creeat anumite probleme.Deci dupa tine eu trebuia sa ma inscriu ,si sa imi ofer un Wild Card sa vezi si tu, nu sunt necesare explicatiile mele?
                                      De dragul de a te lua de persoana mea.Ok .Vad ca ai studiat Regulamentul si atunci imi aloc dreptul sa te suspend de la turneele unde voi fii implicat,pe o perioada de 3 luni.
                                      Nu consider acest aspect nici o polemica sau o discutie contradictorie ,dar vad ca tu intervi mai peste tot in multe topicuri si iti dai cu parerea.Ne fiind nici macar participant la acest turneu, ai tu o problema cu mine.No ti-am rezolvat problema si nu o sa ne mai intalnim.

                                      Comentariu


                                      • Nu prea mai inteleg multe,se pare ca da pandemia asta a creeat anumite probleme.Deci dupa tine eu trebuia sa ma inscriu ,si sa imi ofer un Wild Card sa vezi si tu, nu sunt necesare explicatiile mele?
                                        De dragul de a te lua de persoana mea.Ok .Vad ca ai studiat Regulamentul si atunci imi aloc dreptul sa te suspend de la turneele unde voi fii implicat,pe o perioada de 3 luni.
                                        Nu consider acest aspect nici o polemica sau o discutie contradictorie ,dar vad ca tu intervi mai peste tot in multe topicuri si iti dai cu parerea.Ne fiind nici macar participant la acest turneu, ai tu o problema cu mine.No ti-am rezolvat problema si nu o sa ne mai intalnim.
                                        Iar eu imi aloc placerea de a nu participa la turneele organizate de dumneavoastra. (si nu de tine, asa cum mi te-ai adresat).

                                        Comentariu


                                        • Bodnari Mircea - Gura Humorului - avansati

                                          Comentariu


                                          • Se inscrie Bartos Csongor din miercurea ciuc la avansati

                                            Comentariu


                                            • Din Botosani, Colesniuc Romeo -open.

                                              Comentariu


                                              • Parnica Leonid - Moinesti - elite

                                                Comentariu


                                                • Se înscrie Rusu Lucian din Suceava la categoria avansati

                                                  Comentariu


                                                  • Polocoser Cristian - elite

                                                    Comentariu

                                                    Who has read this thread:
                                                    Procesare...
                                                    X