Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Paleta Joola
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Valabil update: Dignics - 275 lei, paleta Joola - 250 lei
Mizutani SZLC - 950 lei
Lasă un comentariu:
-
Valabil update: Dignics - 275 lei, paleta Joola - 250 lei
Mizutani SZLC - 950 lei
Lasă un comentariu:
-
Update: DIGNICS 05 rosu cu 275 lei + vand paleta Joola: lemn Joola carbon, FH, BH - Joola Rhyzm 2.0 (48 gr) - made in Germany - 250 lei
Lasă un comentariu:
-
Ofer 240 lei pe ea, doar astazi.Astept un mesaj pe whats ul daca doresti sa o dai in banii acestia (0771067527).
Trimis de pe al meu HRY-LX1 folosind Tapatalk
Lasă un comentariu:
-
Domnule, eu cred ca pretul meu e corect si asta e oferta mea. Daca dumitale nu iti convine nu cumperi - foarte simplu! Dar te rog renunta la comentariile d-tale negative (de genul: daca mie nu imi convine atunci sa nu le convina nici altor cumparatori si hai sa-l sabotam pe vinzator!) Incearca sa fii mai fair-play! Merci. Sanatate.
- Aprecieri 2
Lasă un comentariu:
-
Poate se da daca salti pretul mai sus,ca mai jos nu se baga nimeni.stima !
Lasă un comentariu:
-
Nu o să-mi schimb părerea.
As vrea doar ca tupeiștilor care se baga cu orice preț în fața sa le arătăm unde le este locul.
Trimis de pe al meu DN2103 folosind Tapatalk
Lasă un comentariu:
-
Poate o sa-ti schimbi parerea cind o sa vinzi si dumneata ceva. Oricum, poti intra pe anunturile mai vechi sau poti intra pe un alt site!! Sanatate si numai bine!
Lasă un comentariu:
-
Cred că regulamentul ar trebui schimbat, in sensul că un anunț să poată fi adus în prim plan doar daca se modifică conținutul său și nu mai devreme de doua saptamani.
Eu m-am saturat sa tot vad aceleași anunturi de vânzare.
Trimis de pe al meu DN2103 folosind Tapatalk
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: