AmaTur: Turneu B Cupa SMILEY 15 - Club 11 Timișoara - Turneu B, OPEN + AMATORI - 6.10.2012.

Bogy

junior
TURNEU: Cupa Smiley, editia a 15-a.
LOCALITATEA: Timișoara.
DATA: 6 Octombrie 2012.
ORA:10:00.
SALA:Club 11 Timișoara, str. Pestalozzi, nr. 20, et. 1.
TIP MESE: DONIC WALDNER CLASSIC 25.
NR. MESE: 4 sau 8, daca numarul concurentilor depaseste 48.
SPATIU DE JOC: Pentru 4 mese 250 mp, pentru 8 mese 500 mp.
TIMPUL ALOCAT: 10:00 - nelimitat.
TAXA PARTICIPARE:
- adulti: 20,00 RON.
- copiii sub 14 ani: 10,00 RON.
- persoanele cu dizabilitati locomotorii beneficiaza de intrare gratuita.
SISTEMUL DE JOC: OPEN + AMATORI, grupe inferioare, grupe superioare si eliminatorii (3 seturi din 5).
MATERIALUL DE PREMIERE:
diplome, medalii si cupe pentru primii trei clasati.
SE ASIGURA:
cafea, ceai, apa plata, rachie banateana (pentru cei care au emotii) si o gustare oferita de pizzeria AL PACINO -
www.pizzeria-alpacino.com.

Multumim pe aceasta cale pizzeriei AL PACINO, pentru sprijinirea Circuitului AMATuR din Timișoara.

INSCRIEREA PARTICIPANTILOR:
Pe forum, la sala si telefonic, pina in 5.10.2012, ora 22:00.
ORGANIZATOR: CLUB 11 Timișoara - Bogdan Danescu & Radu Danescu, tel: 0722.54.22.32 & 0765.74.25.68.

Ultima editare:
Inscrieri OPEN:

1. Boata Edgar - Arad, 223.
2. Chen Xue Jie - Timișoara, 255.
3. Marta Gheorghe - Timișoara, 347.
4. Crisanov Aurel - Timișoara, 645.
5. Budes Alin - Timișoara, 762.

Inscrieri AMATORI:

01. Ignuta Sebastian - Voiteg, 593.
02. Dracea Ciprian - Timișoara, 734.
03. Nicola Gabriela - Timișoara, 777.
04. Dracea Catalin - Timișoara, 907.
05. Mureșan Ovidiu - Caransebeș, 1008.
06. Popa Cezar Andrei - Caransebeș, 1245.
07. Gavrilovici Timotei - Caransebeș, 1397.
08. Gavrilovici David - Caransebeș, 1449.
09. Saceleanu Bogdan - Tg. Jiu, 1559.
10. Bocsan ilie - Caransebas, 2231.
11. Gavrilovici Estera - Caransebeș, 2281.
12. Gavrilovici Lidia - Caransebeș, 2282.
13. Gavrilovici Nicu - Caransebeș, 2283.
14. Rahim Abdul - Timișoara, 2369.
15. Gavrilovici Ana - Caransebeș, 2507.
16. Stamate Laurian - Timișoara, ...
17. Belgun Ionut Valentin - Tg. Jiu, NEW.
18. Lulciuc Dumitru - Timișoara, NEW.

CLASAMENT:

1. Marta Gheorghe - Timișoara.
2. Chen Xue Jie - Timișoara.
3. Popa Bogdan - Timișoara.
4. Stamate Laurian - Timișoara.

5. Mureșan Ovidiu - Caransebeș.
6. Mixich Alexandru - Timișoara.
7. Crisanov Aurel - Timișoara.
8. Saceleanu Bogdan - Timișoara.

9. Kalman Csaba - Timișoara, 1 victorie in grupele superioare.
10. Dracea Ciprian - Timișoara, 1 v. s.
11. Gavrilovici Timotei - Caransebeș, 1 v. s.
12. Popa Cezar Andrei - Caransebeș, 1 v. s.
13. Gavrilovici Lidia - Caransebeș, 1 v. s.
14. Danescu Radu - Timișoara, 0 v. s.
15. Mihalescu Dinu - Timișoara, 0 v.s.
16. Belgun Ionut - Timișoara, 0 v.s.

17. Budes Alin - Timișoara, 5 victorii in grupele inferioare - retras din competitie.
18. Draces Catalin - Timișoara - 2 v. i.
19. Gavrilovici Nicu - Caransebeș - 2 v. i.
20. Gavrilovici Estera - Caransebeș - 1 v. i.
21. Gavrilovici David - Caransebeș, 0 v. i.
22. Lulciuc Dumitru - Timișoara, 0 v. i.
23. Bocsan Ilie - Caransebeș, 0 v. i.

Ultima editare:
Salutare tuturor. Am dori sa stim daca numarul participantilor este limitat la acest turneu...
- - - Actualizat - - -
Salutare tuturor. Am dori sa stim daca numarul participantilor este limitat la acest turneu...

- - - Actualizat - - -

Salut Nicu, nu este limitat numarul jucatorilor, oricum nu vin mai multi de 50.

Spatiul de joc si conditiile din sala si atmosfera da de inteles ca numarul de jucatori este nelimitat, cine a mai fost stie:)))
Bine ar fi sa fie 50

Ma intreb daca nu ar fi mai multi amatori pentru un turneu de copii...E seceta de asa ceva in zona de vest si sud-vest....E doar o propunere, poate incearca cineva...

Propunerea dumneavoastra este demna de urmat, dar motivul real pt care nu mai vin amaturisti la turneele "B" sunt premiile in bani, si putini inteleg ca nu este usor sa faci rost de sponsorizari pt a multumi pe toata lumea, este dureros dar adevarat. Caz real: cand erau turnee pe bani Boghi avea sala plina 40-50 oameni, cand era fara bani nu depasea 20. ASTA ESTE PROBLEMA

Din motive obiective, Cupa SMILEY 15 se amina cu o saptamina. Asadar data de disputare a concursului este 6.10.2012.

Vezi (at)Bogy, ca la titlul topicului - acolo unde sunt anuntate turneele - figureaza data de 05.10.2012 (asta este vineri). Cred ca ar trebui sa corectezi sa nu apara confuzii.

Propunerea dumneavoastra este demna de urmat, dar motivul real pt care nu mai vin amaturisti la turneele "B" sunt premiile in bani, si putini inteleg ca nu este usor sa faci rost de sponsorizari pt a multumi pe toata lumea, este dureros dar adevarat. Caz real: cand erau turnee pe bani Boghi avea sala plina 40-50 oameni, cand era fara bani nu depasea 20. ASTA ESTE PROBLEMA
sunt de acord cu tine ai dreptate si stim si persoanele in cauza ..... pacat ca alti vin pentru castiguri banesti si nu pentru distractie si relaxare.
- - - Actualizat - - -
Din motive obiective, Cupa SMILEY 15 se amina cu o saptamina. Asadar data de disputare a concursului este 6.10.2012.
fain bogdane eu chiar am rezolvat de un liber si l-am primit degeaba in 06 10 nu pot veni asa ca distractie si un turneu reusit, totusi veniti in numar cat mai mare deoarece acest om merita.

Back
Sus