Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

INFO: BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napoca, 29-30.04.23

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • INFO: BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup-IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ - Cluj-Napoca, 29-30.04.23


    REGULAMENT







    1. ORGANIZATORI:
    BUTTERFLY ROMÂNIA
    AMATUR ROMÂNIA
    WWW.TENISDEMASA.RO
    CLUBUL SPORTIV MUNICIPAL CLUJ-NAPOCA
    ASOCIAȚIA JUDEȚEANĂ DE TENIS DE MASĂ CLUJ
    DIRECŢIA JUDEŢEANĂ PENTRU SPORT ŞI TINERET CLUJ
    LOT TT CLUJ-NAPOCA


    2. LOCUL DE DESFĂȘURARE:

    SALA SPORTURILOR “HORIA DEMIAN” CLUJ-NAPOCA
    Cluj-Napoca, str. Splaiul Independenței, nr. 6
    Jud. Cluj

    3. PROBE DE CONCURS:
    ECHIPE

    4. PROGRAM:

    29-Aprilie-2023 (Grupe)
    30-Aprilie-2023 (Eliminatorii)

    5. ECHIPAMENT:

    Nr. mese: 18 de concurs BUTTERFLY SPACE SAVER 25 ITTF albastre
    Mese de arbitraj: 18 buc.
    Scorere: 18 buc.
    Mantinele: 120 buc. albastre
    Suporți prosoape: 36 buc.

    Mingi: BUTTERFLY THREE-STAR BALLS R40+ albe
    Pardoseala: Parchet


    6. PARTICIPANȚI:

    6.1. 42 de echipe reprezentând cele 41 de judeţe ale României + Municipiul Bucureşti.

    7. Formarea echipelor în prima etapă a înscrierilor. (termen limită pentru înscriere 15-Aprilie-2023)

    7.1. Fiecare echipă va fi formată din 4 (patru) jucători, cel mai bine clasat jucător al judeţului din fiecare categorie valorică (Elite/Open/Avansaţi/Hobby) din clasamentul Amatur România publicat la data de 27 martie 2023.
    7.2. Fiecare echipă participantă are dreptul de a înscrie și o rezervă, care va avea drept de joc atât în partidele de simplu, cât și în partidele de dublu. Rezerva trebuie să figureze în Clasamentul Amatur România publicat la data de 27 martie 2023 și are drept de joc doar în categoria în care a fost înscrisă.
    7.3. Dacă un judeţ nu are reprezentant la o categorie valorică, atunci va fi ȋnscris un jucător din categoria valorică inferioară acesteia respectându-se locul ȋn clasamentul Amatur România din data de 27 martie 2023.
    7.4. În cazul ȋn care un jucător eligibil să participe ȋn echipa judeţului din care face parte nu poate participa la această competiţie, locul său revine automat următorului jucător, din acelaşi judeţ, ȋn clasamentul Amatur România din data de 27 martie 2023.
    7.5. Județele care sunt în imposibilitatea, din diferite motive, de a înscrie o echipă formată din minim 4 jucători, și care să respecte regulile stipulate la punctele 7.1, 7.2, 7.3 si 7.4, nu vor avea drept de participare la ediția din acest an a concursului.
    7.6. Termenul limită de înscriere în concurs este 15-Aprilie-2023.
    7.7. Jucătorii titulari din cele 42 de echipe sunt obligați să joace cel puțin un meci în cadrul 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ.

    8. Formarea echipelor în cea de-a doua etapă a înscrierilor (între 16-Aprilie-2023 și 22-Aprilie 2023)

    8.1. Dacă la data limită de ȋnscriere ȋn competiţie (15-Aprilie-2023) nu sunt ȋnscrise toate cele 42 de echipe, vor avea dreptul de a se înscrie echipe județene, în limita locurilor rămase disponibile după prima etapă a înscrierilor, respectându-se următoarele reguli:
    8.1.1. Fiecare echipă va fi formată din 4 (patru) jucători, cel mai bine clasat jucător al judeţului respectiv care îi urmează în clasamentul județean jucătorului înscris deja în echipa/echipele județului, din fiecare categorie valorică (Elite/Open/Avansaţi/Hobby) pentru județele care au deja echipă/echipe înscrise în concurs. Județele care nu au înscris echipa în prima etapă a înscrierilor, au dreptul de a înscrie echipă/echipe în cea de-a doua etapă a înscrierilor respectand reglementările punctului 8 din prezentul Regulament.
    8.1.2. Fiecare echipă participantă are dreptul de a înscrie și o rezervă, care va avea drept de joc atât în partidele de simplu (în categoria în care a fost înscrisă), cât și în partidele de dublu. Rezerva trebuie să figureze în Clasamentul Amatur România publicat la data de 27 martie 2023 și are drept de joc doar în categoria în care a fost înscrisă.
    8.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs a echipei va fi dată de ordinea descrescătoare a sumei locurilor ocupate în clasamentul general Amatur România de cei patru jucători titulari înscriși. (Exemplu: Bistrița-Năsăud – Elite (loc 111) + Open (loc 464) + Avansați (loc 866) + Hobby (loc 1557) = total 3.018 – echipa cu cel mai mic total va fi prima) În cazul în care două sau mai multe echipe vor avea același punctaj, departajarea acestora se va face în funcție de locul ocupat în clasament de jucătorul categoriei Elite (cel mai bine clasat va fi primul).
    8.2. În cazul în care în cea de-a doua etapă a înscrierilor se vor înscrie mai multe echipe decât locurile rămase disponibile după prima etapă a înscrierilor, echipele de la poziția 43 în jos vor fi trecute în Lista de așteptare, respectându-se ordinea dată de reglementările stipulate la punctul 8.1.3. La sfârșitul zilei de 22-aprilie-2023, Lista de așteptare se blochează și va rămâne activă până în data de 28-Aprilie-2023.
    8.3. Perioada de înscriere pentru etapa a doua este între 16-Aprilie-2023 – 22-Aprilie-2023.
    8.4. Jucătorii titulari din cele 42 de echipe sunt obligați să joace cel puțin un meci în cadrul 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ.

    9. Formarea echipelor în cea de-a treia etapă a înscrierilor (între 23-Aprilie și 28-Aprilie 2023)

    9.1. În cazul în care, după data de 22-Aprilie-2023, când se încheie cea de-a doua etapă a înscrierilor, nu vor fi înscrise toate cele 42 de echipe, atunci, vor putea fi înscrise echipe județene, în limita locurilor rămase disponibile după cea de-a doua etapă a înscrierilor, respectându-se următoarele reguli:
    9.1.1. Fiecare echipă va fi formată din 4 (patru) jucători, cel mai bine clasat jucător al judeţului respectiv care îi urmează în clasamentul județean jucătorului/jucătorilor înscris/înscriși deja în echipa/echipele județului, din fiecare categorie valorică (Elite/Open/Avansaţi/Hobby) pentru județele care au deja echipă/echipe înscrise în concurs. Județele care nu au înscris echipa în prima și/sau a doua etapă a înscrierilor, au dreptul de a înscrie echipă/echipe în cea de-a treia etapă a înscrierilor respectand reglementările punctului 9 din prezentul Regulament.
    9.1.2. Fiecare echipă participantă are dreptul de a înscrie și o rezervă, care va avea drept de joc atât în partidele de simplu (în categoria în care a fost înscrisă), cât și în partidele de dublu. Rezerva trebuie să figureze în Clasamentul Amatur România publicat la data de 27 martie 2023 și are drept de joc doar în categoria în care a fost înscrisă.
    9.1.3. Prioritatea pentru participarea la concurs va fi dată după regula “primul venit-primul servit”.
    9.1.4. Perioada de înscriere pentru cea de-a treia etapă este între 23-Aprilie-2023 – 28-aprilie-2023.
    9.2. Echipele înscrise în cea de-a treia etapă vor fi adăugate în continuarea listei cu echipele înscrise în urma celei de-a doua etape a înscrierilor.
    9.3. Jucătorii titulari din cele 42 de echipe sunt obligați să joace cel puțin un meci în cadrul 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ.

    10. Favoriţi:
    10.1 Stabilirea favoriţilor se face prin calcularea mediei aritmetice ale mediilor ponderate (MP) ale componenţilor echipei (inclusiv rezerva, acolo unde este cazul).
    Exemplu:
    Echipă formată ddoar din cei 4 titulari:
    (MP Elite 39.49 + MP Open 23.92 + MP Avansați 19.32 + MP Hobby 9.83) : 4 = 23,14
    Echipă formată din 4 titulari + rezervă:
    (MP Elite 39.49 + MP Open 23.92 + MP Avansați 19.32 + MP Hobby 9.83 + MP Rezervă 46.06) : 5 = 27,72
    Rezultatul mediei artimetice se va rotunji cu două zecimale.
    10.2. În caz de egalitate a mediei aritmetice calculată după modelul de la punctul 10.1, departajarea echipelor se va face ţinându-se cont de poziţia cea mai bună pe care o ocupă primul jucător al fiecărei echipe ȋn clasamentul general Amatur.

    11. Sistem de joc:
    11.1. Grupe
    11.1.1. Cele 42 de echipe vor fi repartizate ȋn 7 grupe a câte 6 echipe fiecare respectându-se “regula şarpelui”. În cazul în care sunt înscrise două sau mai multe echipe din același județ acestea vor fi repartizate în grupe diferite. Datorită faptului că, în clipa de față sunt 8 zone geografice și doar 7 grupe pot fi alcătuite, se va încerca, atât cât este posibil, evitarea situațiilor în care două sau mai multe echipe din aceeași zonă geografică (așa cum este ea definită în Regulamentul Amatur România) să joace în cadrul aceleiași grupe.
    11.1.2. O partidă ȋntre două echipe va avea 4 jocuri de simplu: Elite vs. Elite, Open vs. Open, Avansaţi vs. Avansaţi, Hobby vs. Hobby, rezultatele finale posibile putand fi 4:0, 3:1 sau 2:2.
    11.1.3. În clasamentul grupelor victoria se punctează cu 2 puncte, egalul cu 1 punct iar înfrangerea cu 0 puncte.
    11.1.4. După disputarea tuturor partidelor dintr-o grupă clasamentul final al grupei se va face ţinându-se cont de punctele acumulate.
    11.1.4.1 În cazul în care în clasament vor figura două echipe cu același număr de puncte obținute, departajarea lor va fi dată de rezultatul jocului direct dintre acestea. În caz de egalitate (2:2) în meciul direct, departajarea se va face în ordine, după cum urmează:
    - setaverajul (diferența dintre seturile câștigate și seturile pierdute) înregistrat în meciul direct;
    - punctaverajul (diferența dintre punctele câștigate de jucători și cele pierdute) din partida directă;
    - echipa cu cele mai multe meciuri (pe echipe) câștigate în cadrul grupei;
    - setaverajul total (numărul seturilor câștigate în toate partidele din grupă minus numărul seturilor pierdute în toate partidele din grupă) obținut de cele două echipe;
    - punctaverajul total (diferența dintre numărul total de puncte câștigate de jucătorii echipelor în toate meciurile jucate din grupă și numărul total de puncte pierdute de jucătorii echipelor în toate meciurile jucate în cadrul grupei) obținut în cadrul grupei de fiecare dintre cele două echipe.
    11.1.4.2. Dacă după disputarea tuturor jocurilor dintr-o grupă, mai mult de două echipe vor avea număr egal de puncte obținute, atunci departajarea acestora se va face în baza unui clasament separat întocmit doar cu rezultatele dintre echipele aflate în cauză. În cazul în care egalitatea între echipele aflate în cauză persistă, departajarea se va face în ordinea regulilor scrise la punctul 11.1.4.1..
    11.1.5. Ocupantele locurilor 1-4 din fiecare grupă se vor califica ȋn “Eliminatorii 1-28”, locurile 1 din Grupele A, B, C şi D urmând să aibă “BYE” ȋn runda primilor 32.
    11.1.6. Ocupantele locurilor 5-6 din fiecare grupă se vor califica ȋn “Eliminatorii 29-42”, locurile 5 din Grupele A şi B urmând să aibă “BYE” ȋn optimile de finală (primii 16).

    11.2. Eliminatorii
    11.2.1. Vor fi 2 tablouri eliminatorii distincte.
    11.2.2. Partidele dintre două echipe ȋn fazele eliminatorii se vor disputa ȋn următoarea ordine a jocurilor: Elite vs. Elite, Open vs. Open, Avansaţi vs. Avansaţi, Hobby vs. Hobby. În cazul ȋn care după disputarea celor 4 jocuri de simplu, scorul este de 2:2, se va juca un joc decisiv de dublu, perechile putând fi formate dintr-un jucător de la Elite/Open şi unul de la Avansaţi/Hobby. Atât jocurile de simplu cât şi cele de dublu se vor disputa ȋn sistemul “cel mai bun din 5 seturi”.

    12. Tragerea la sorți:
    12.1. Tragerea la sorți a grupelor va fi efectuată în data de 28-Aprilie-2023, ora 18:00.
    12.2. Tragerea la sorți a tablourilor eliminatorii 1-28 și 29-42 va fi efectuată în data de 29-Aprilie-2023, ora 23:00.

    13. Cupe și medalii:
    13.1. Câştigătoarea tabloului “Eliminatorii 1-28” va fi câştigătoarea 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – ÎN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ. Echipa câştigătoare va fi premiată cu trofeul competiţiei pe care are dreptul să-l găzduiască până la următoarea ediţie a acestui concurs. Componenţii echipei câştigătoare vor primi cupe, medalii şi diplome.
    13.2. Jucătorii echipei care a pierdut finala tabloului “Eliminatorii 1-28” vor primi cupe, medalii şi diplome.
    13.3. Componenţii echipelor eliminate ȋn semifinalele tabloului “Eliminatorii 1-28” vor fi recompensaţi cu cupe, medalii şi diplome. Finala mică pentru locul 3 nu se dispută.
    13.4. Componenţii tuturor echipelor participante la 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ vor primi diplome de participare.
    13.5. Echipa câștigătoare a 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ va avea dreptul să organizeze, în județul din care provine, ediția 2024 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup, cu respectarea prevederilor punctul 17 din prezentul regulament.
    13.6. Jucătorii echipei câștigătoare a tabloului “Eliminatorii 29-42” vor fi recompensați cu Diplome.

    14. Butterfly Team Party
    14.1. Butterfly Team Party va avea loc în data de 29-Aprilie-2023, între orele 20-24.
    14.2. Pentru cei 168 de jucători titulari ai celor 42 de echipe organizatorii vor suporta cheltuielile legate de meniu.
    14.3. Locația – va fi stabilită ulterior.
    14.4. Meniul – urmează a fi stabilit.

    15. Tombolă
    15.1 “1 din 42” – Hobby – În curând
    15.2 “1 din 42” – Avansaţi – În curând
    15.3 “1 din 42” – Open – În curând
    15.4 “1 din 42” – Elite – În curând
    15.5. “1 din 42” – Rezerve – În curând
    15.6. Tragerea la sorți a premiilor va fi efectuată în data de 30-Aprilie-2023, ora 11:00.

    16. Alte informaţii
    16.1. 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ se desfăşoară respectând regulamentele jocului de tenis de masă şi cel al Amatur România.
    16.2. Pentru validarea rezultatelor este obligatoriu ca foile de arbitraj să fie semnate de câte un reprezentant ale celor două echipe combatante. Eventualele contestații ulterioare cu privire la rezultatele înregistrate nu vor fi luate în considerare.
    16.3. Jucătorii titulari din cele 42 de echipe sunt obligați să joace cel puțin un meci în cadrul 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ.
    16.4. Turneul va fi punctat în cadrul circuitului Amatur România ca și Turneu A în grila fiecărui jucător participant. Mai multe detalii despre modul de punctare al turneului găsiți pe www.amatur.ro
    16.5. Fiecare jucător înscris își va asuma responsabilitatea pentru starea sa de sănătate și pentru participarea sa.
    16.6. Nici Butterfly România, nici Asociațiile și/sau cluburile organizatoare nu pot fi făcute răspunzătoare pentru un accident, pierdere sau orice alt incident care pot apărea pe parcursul desfășurării competiției.

    17. BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup
    17.1. BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup a devenit o competiție reprezentativă și importantă pentru comunitatea amatorilor de tenis de masă din România. Din acest motiv, această competiție va fi organizată doar în Săli Polivalente (Sporturilor).
    17.2. Ediția 2024 a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup va avea loc în lunile aprilie-mai 2024.
    17.3. În cazul în care echipa câștigătoare a 2023 BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup – IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ nu reușește să obțină închirierea Sălii Polivalente (Sporturilor) în perioada menționată la punctul 17.2., până cel târziu la data de 30.06.2023, organizatorii vor alege un alt județ pentru organizarea ediției 2024 a competiției.

    PROGRAMUL PARTIDELOR:
    Sâmbătă, 29-Aprilie-2023
    Ora Masa 1 Masa 2 Masa 3 Masa 4 Masa 5 Masa 6 Masa 7 Masa 8 Masa 9 Masa 10 Masa 11 Masa 12 Masa 13 Masa 14 Masa 15 Masa 16 Masa 17 Masa 18
    9:00 FESTIVITATEA DE DESCHIDERE
    9:00 GRUPA A GRUPA A GRUPA A GRUPA B GRUPA B GRUPA B GRUPA C GRUPA C GRUPA C GRUPA D GRUPA D GRUPA D GRUPA E GRUPA E GRUPA E GRUPA F GRUPA F GRUPA F
    11:00 GRUPA G GRUPA G GRUPA G GRUPA A GRUPA A GRUPA A GRUPA B GRUPA B GRUPA B GRUPA C GRUPA C GRUPA C GRUPA D GRUPA D GRUPA D GRUPA E GRUPA E GRUPA E
    13:00 GRUPA F GRUPA F GRUPA F GRUPA G GRUPA G GRUPA G GRUPA A GRUPA A GRUPA A GRUPA B GRUPA B GRUPA B GRUPA C GRUPA C GRUPA C GRUPA D GRUPA D GRUPA D
    15:00 GRUPA E GRUPA E GRUPA E GRUPA F GRUPA F GRUPA F GRUPA G GRUPA G GRUPA G GRUPA A GRUPA A GRUPA A GRUPA B GRUPA B GRUPA B GRUPA C GRUPA C GRUPA C
    17:00 GRUPA D GRUPA D GRUPA D GRUPA E GRUPA E GRUPA E GRUPA F GRUPA F GRUPA F GRUPA G GRUPA G GRUPA G GRUPA A GRUPA A GRUPA A GRUPA B GRUPA B GRUPA B
    19:00 GRUPA C GRUPA C GRUPA C GRUPA D GRUPA D GRUPA D GRUPA E GRUPA E GRUPA E GRUPA F GRUPA F GRUPA F GRUPA G GRUPA G GRUPA G
    20:00 BUTTERFLY TEAM PARTY
    Duminică, 30-Aprilie-2023
    Ora Masa 1 Masa 2 Masa 3 Masa 4 Masa 5 Masa 6 Masa 7 Masa 8 Masa 9 Masa 10 Masa 11 Masa 12 Masa 13 Masa 14 Masa 15 Masa 16 Masa 17 Masa 18
    9:00 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 1-28 R32 29-42 R16 29-42 R16 29-42 R16 29-42 R16 29-42 R16 29-42 R16
    11:00 TOMBOLA "1 din 42"
    11:00 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 1-28 R16 29-42 QF 29-42 QF 29-42 QF 29-42 QF
    13:00 1-28 QF 1-28 QF 1-28 QF 1-28 QF 29-42 SF 29-42 SF
    15:00 1-28 SF 1-28 SF 29-42 F
    17:00 1-28 F
    19:00 FESTIVITATEA DE PREMIERE
    HALL OF FAME
    MEDALIA ECHIPA ANUL ELITE OPEN AVANSAȚI HOBBY REZERVĂ
    AUR CLUJ 2 2022 IRIMIA Sorin Jr. MICLOȘ Andrei BAL Adrian SAVA Bogdan MARCHIȘ Maximilian
    CLUJ 2 2021 MARCHIȘ Maximilian IRIMIA Sorin jr. TOFENI Ovidiu ARICIU George BĂDESCU Tudor
    MUREȘ 1 2019 SIMON Csaba MOTORGA Dorin LOSONCZI Denes SARCANI Andrei
    ARGINT MUREȘ 1 2022 MOLDOVAN-HORVATH Csaba MOTORGA Dorin FARKAS Bence CSIKI Ioan
    ARGEȘ 2021 CORBU Mihai Cosmin TUȚĂ Radu Ionuț OROȘANU Alexandru DUMITRU Rareș
    BUCUREȘTI 2 2019 MACARENCO Andrei LU Jimmy DOCAN Cristian CONSTANTIN Eduard
    BRONZ BRAȘOV 2022 MACOVEI Liviu LOGHIN Florin DIMACHE Maria STANCIU Constantin ROMAN Iulian
    HUNEDOARA 2022 PAVEL Călin STOICA Mihai COBZARU Radu DRĂGAN Marius NAGHI Vlad
    ARAD 2 2021 ARDELEAN Raul DAROȚI Florin SZIVERY Adrian LERIC David JICĂREAN David
    TULCEA 2021 PANCRAT Cristian GHERASIM Iulian NICULACHE Chirică RAUSCHE Valentin
    ARAD 1 2019 AVRAM Victor KAPOSTA Victor FEKETE Istvan GLIGOR Paul
    IAȘI 2 2019 SUMĂNARU Cătălin MACOVEI Cristi DONISAN Costel MARIN Doru
    Ultima editare de rasvan; 19.mar.2023, 09:09.
    BUTTERFLY Romania
    Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
    E-mail: office@prosoftbn.ro
    BUTTERFLY Store Bucuresti
    Tel. Mihai: 0736-887467
    E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
    Instagram: @butterflyromania
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

    http://www.tt-shop.ro
    http://www.butterfly.tt
    http://www.tenisdemasa.ro

  • #2
    "ROCSANA ȘIPOȘ - PREA MULTE VISURI PREMATUR UCISE



    Cei care au cunoscut-o continuă să afirme despre Rocsana că a fost o tânără cu o educație aleasă, onestă, prietenoasă și altruistă, energică și activă, pasionată, ambițioasă nu în ultimul rând. Ambiția i-a deschis porți spre cunoaștere și împlinire spirituală. Așa se explică rezultatele școlare - elevă a Liceului Teoretic Gheorghe Șincai, profilul informatică-matematică, așa se explică rezultatele sportive în două discipline care i-au adus numeroase satisfacții, tenisul de masă (început la 6 ani la CSM Cluj-Napoca) și voleiul (început la Clubul Sportiv Ioan Bârda, la 11 ani, antrenor Vasile Pop), porțile consacrării fiindu-i larg deschise. Am în vedere faptul că Rocsana a fost repede cooptată la antrenamentele Academiei de Volei Pârv 11, pentru ca din mai 2021, să fie primită în echipa de junioare a Liceului cu Program Sportiv din Cluj-Napoca. Urma să meargă în primul ei cantonament, pentru ca în cursul lunii septembroe 2021 să participe la Campionatul European de Volei, junioare.
    Cu vise pe care fiecare tânăr le are și pe care le dorește realizate, Rocsana dorea să urmeze cursurile Academiei de Poliție al.I. Cuza de la București, dorința fiind de a fi alături de oameni, de a-i ajuta cu decizii juste și drepte.
    Mă întreb, nu sunt singurul care o face, cum ar fi arătat drumul desăvârșirii profesionale, care ar fi fost împlinirile profesionale, care cele sportive, care cele personale. Cu siguranță, ambiția (o caracteristică a familiei Șipoș, familie frumoasă, de ținută morală și etică, cu un strălucitor frate, Rareș, campion național și european la tenis de masă) i-ar fi asigurat succesul în societate.
    Copilăria și visele i-au fost luate, un final trist, pentru care cel vinovat încă nu a plâtit. Și după cum se mișcă justiția în România, nici nu va plăti.
    Sub covorul frunzelor căzute se află visele, prea multe visuri prematur ucise. Ele sunt cele care ne amintesc și ne vor aminti de Rocsana, o tânără educată, plăcută, energică, ambițioasă."
    Demostene Șofron, Jurnalist sportiv și Arbitru internațional de volei
    BUTTERFLY Romania
    Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
    E-mail: office@prosoftbn.ro
    BUTTERFLY Store Bucuresti
    Tel. Mihai: 0736-887467
    E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
    Instagram: @butterflyromania
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

    http://www.tt-shop.ro
    http://www.butterfly.tt
    http://www.tenisdemasa.ro

    Comentariu


    • #3
      AMR 4 LUNI !!!



      Peste exact 4 luni va începe cea de-a patra ediție a BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2023 - ÎN MEMORIA ROCSANEI ȘIPOȘ
      Concursul va avea loc în Sala Sporturilor Horia Demian din Cluj-Napoca în zilele de 29 și 30 aprilie 2023 și este organizat de BUTTERFLY ROMÂNIA, AMATUR ROMÂNIA, tenisdemasa.ro, LOT TT Cluj-Napoca, AJTM Cluj și CSM Cluj-Napoca.
      Conform ultimului clasament AMATUR ROMÂNIA din anul 2022 pozițiile eligibile de a participa la concursul nostru sunt ocupate de:
      JUDEȚUL ELITE MP OPEN MP AVANSAȚI MP HOBBY MP
      ALBA Butură Vasile 37.99 Ciobanu Daniel 32.31 Fulop Attila 19.62 Pralea Constantin 8.63
      ARAD Kaposta Victor 38.87 Neamț Doru 30.19 Dobîndă Alexandru 19.84 Atanasiu Alexandru 8.3
      ARGEȘ Petrescu Liviu 51.14 Vasilescu Remus 32.19 Melnerovici Daniel 17.88 Dumitru Cosmin 9.88
      BACĂU Rojniță Sebastian 35.94 Braniște George 30.68 Darie Gabriel 11.96 Maftei Claudiu 6.34
      BIHOR Savu Cristian 43.59 Tanc Florin 27.06 Kovacs Levente 18.05 Halasz Laszlo 6.93
      BISTRIȚA-NĂSĂUD Nistor Dorel 45.65 Damian Mircea 23.67 Bălan Viorel 17.36 Damian Vasile 8.89
      BOTOȘANI Grosu Alexandru 41.69 Colesniuc Romeo 27.48 Corneanu Sorin 19.99 Zamfirache Ioan 9.84
      BRĂILA Toma Iulian 39.93 Coteț Nicolae 22.77 Coclea Ionel 19.58 Moise Viorel 7.13
      BRAȘOV Macovei Liviu 44.38 Loghin Florin 28.51 Iancu Marius 17.93 Marchitan Marius 7.82
      BUCUREȘTI Boacă Valentin 53.79 Ionescu Mihai 32.33 Dinu Gheorghe 19.17 Gheorghe Ion 8.97
      BUZĂU Costache Laurențiu 36.64 Gheorghiță Vasile 31.45 Oancea Vasile 16.1 Anica Andrei 9.88
      CĂLĂRAȘI Dincă Dorinel 45.45 Curelea Petre 22.65 Sandu Adrian 18.03 Buzoianu Eduard 8.5
      CARAȘ-SEVERIN Puț Gabriel 40.74 Negrea Olimpiu 29.03 Chivăran Alin 15.95 Schinteie Alexandru Dumitru 7.93
      CLUJ Mocean Dan 54 Tofeni Ovidiu 29.85 Solyom Sandor 19.86 Halasz Levente 9.63
      CONSTANȚA Mitrea Silviu 39.84 Leolea Andrei 29.97 Nicola Marian 19.64 Magura Casian 7.33
      COVASNA Toma Adrian 41.53 Sterczer Sandor 26.78 Lenart Kendi Istvan 16.6 Biro Gyula 5.94
      DÂMBOVIȚA Badea Mihai 38.8 Darmaz Ion 30.37 Marinescu Nelu 19.86 Neagu Costin 8.08
      DOLJ Răducan Bogdan 39.15 Chivu Cornel 26.4 Stăncălie Doru 18.7 Croitoru Carli 7.4
      GALAȚI Botezatu Oneluș 39.38 Munteanu Octavian 28.05 Tirdea Ionuț 16.78 Duțu Constantin 5.68
      GIURGIU Vitan Andrei 38.57 Dumitrache Gabriel 27.02 Mihalcea Ștefan Tiberiu 13.95 Sima Beniamin 9.05
      GORJ Botănel Eduard 34.13 Tătaru Tiberiu 31.29 Ileanu Bogdan 15.11 Balasoiu Maria 5.93
      HARGHITA Jozsa Zoltan 42.26 Lovasz Vilmos 31.83 Gered Ferenc 18.07 Gergely Istvan 6.46
      HUNEDOARA Popa Radu 40.39 Triff Raul 31.07 Cobzaru Radu 18.96 Dragan Marius 8.96
      IALOMIȚA Enciu Alexandru 49.03 Orac Teodor 27.4 Vișan Victor 19.36 Jantea Florin 7.7
      IAȘI Sumănaru Cătălin 46.92 Drăgan Petru Ioan 32.56 Barabancea Lili 17.05 Ciurlica Mugurel 7.46
      ILFOV Buzatu Vasile 47.62 Petrov Dan 25.27 Tical Nicușor 17.43 Matea Aurelian 8.52
      MARAMUREȘ Galbăn Călin 46.91 Mal Călin 29.04 Ivașcu Cosmin 19.67 Burnar Ioan 8.5
      MEHEDINȚI Gheorghe Nicu 36.6 Geamănu Robert 30.25 Văjaică Florin 17.13 Gutulescu Marian 9.73
      MUREȘ Anca Octavian 52.57 Janosi Attila 25.82 Pașca Lucian 18.22 Pașca Vlad 9.54
      NEAMȚ Borcilă Alexandru 39.99 Burghelea Florin 32.96 Ciubotaru Dan 17.25 Luca Ioan 7.95
      OLT Grigore Cosmin 45.68 Butoi Aurel 30.67 Rădoi Marius 18.38 Popescu Cristi 8.64
      PRAHOVA Frățilă Robert 55.63 Marian Bogdan 32.99 Petculescu Giani 17.28 Ungureanu Ștefan Radu 9.31
      SĂLAJ Petruș Florin Alin 49.29 Marcus Mihai 25.7 Kiss Attila 18.7 Birtalan Attila 7.95
      SATU MARE Hamza Cătălin 39.67 Ceuca Gavrilă 28.12 Rakosi Istvan 14.05 Paszti Zoltan 6
      SIBIU Govoreanu Florin 45.03 Bărdaș Mark 32.16 Lazar Eva 19.1 Balasa Mihai 9.54
      SUCEAVA Zamfiroaia Sorin 39.64 Moroșan Marian 31.65 Lucic Corneliu 19.28 Galanton Yanis 9.8
      TELEORMAN Craiu Cătălin 36.02 Vărzaru Vivi 21.62 Vasile Victor 18.06 Iancu Marius 7.81
      TIMIȘ Mutrescu Eugen 54.81 Hancig Mircea 32.45 Ternauciuc Adrian 14.61 Drulea Petru 8.21
      TULCEA Neculai Alexandru 53.73 Pancrat Cristian 30.06 Andrei Iordan 18.91 Basau Marian 8
      VÂLCEA Bădulescu Teodor 45.1 Lupșa Bogdan 24.61 Șoșoacă Diana 16.53 Tudose Ilariu 6.35
      VASLUI Bularda Iulian 45.1 Dior Dorin 20 Munteanu Corneliu 14.49 Botezatu Cezar 8.8
      VRANCEA Popescu-Apreotesei Mihai 36.25 Dumbravă Daniel 29.94 Popa Gelu 17.01 Busuioc Andrei 8.4
      BUTTERFLY Romania
      Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
      E-mail: office@prosoftbn.ro
      BUTTERFLY Store Bucuresti
      Tel. Mihai: 0736-887467
      E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
      Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
      Instagram: @butterflyromania
      YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

      http://www.tt-shop.ro
      http://www.butterfly.tt
      http://www.tenisdemasa.ro

      Comentariu


      • #4
        Care va fi ultimul.clasament luat in considerare?
        Lemne: DHS Hurricane Long W997
        FH: DHS Hurricane Neo 3 nationala blue sponge 2,1/ 40
        BH: DHS GoldArc 8

        Comentariu


        • #5
          Postat în original de krisztalori Vezi post
          Care va fi ultimul.clasament luat in considerare?
          7.1. Fiecare echipă va fi formată din 4 (patru) jucători, cel mai bine clasat jucător al judeţului din fiecare categorie valorică (Elite/Open/Avansaţi/Hobby) din clasamentul Amatur România publicat la data de 27 martie 2023.​
          BUTTERFLY Romania
          Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
          E-mail: office@prosoftbn.ro
          BUTTERFLY Store Bucuresti
          Tel. Mihai: 0736-887467
          E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
          Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
          Instagram: @butterflyromania
          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

          http://www.tt-shop.ro
          http://www.butterfly.tt
          http://www.tenisdemasa.ro

          Comentariu


          • #6
            Anul trecut turneul Butterfly a fost considerat turneu A+,anul acesta A?

            Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről

            Yasaka Sweden Extra - Yasaka Rakza 7 - Yasaka Rakza 7

            Comentariu


            • #7


              În luna martie sunt programate un turneu A+, 10 turnee A și multe turnee B care te pot ajuta să-ți asiguri locul la BUTTERFLY Romanian Table Tennis Team Cup 2023 - IN MEMORIAM ROCSANA ȘIPOȘ. 🏓

              📍Cluj-Napoca
              📅 29-30 aprilie 2023​
              BUTTERFLY Romania
              Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
              E-mail: office@prosoftbn.ro
              BUTTERFLY Store Bucuresti
              Tel. Mihai: 0736-887467
              E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
              Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
              Instagram: @butterflyromania
              YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

              http://www.tt-shop.ro
              http://www.butterfly.tt
              http://www.tenisdemasa.ro

              Comentariu


              • #8


                Vizionar Group a pornit la drum cu misiunea clară de a dezvolta proiecte centrate pe comunitate, regenerarea responsabilă și crearea de spații de locuit și funcțiuni care aduc un plus de valoare pentru oameni.
                Dorința noastră este aceea de a uni comunități, a oferi alternative noi și calitative de locuire și a dezvolta un parteneriat solid cu autoritățile locale, care să aducă beneficii pe termen lung tuturor rezidenților zonelor în care construim.
                Suntem conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de comunitatea de care aparținem, înțelegem impactul pe care îl avem în viața oamenilor și folosim această viziune pentru a ne ghida în fiecare proiect pe care îl dezvoltăm.
                https://www.vizionargroup.ro/
                BUTTERFLY Romania
                Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                E-mail: office@prosoftbn.ro
                BUTTERFLY Store Bucuresti
                Tel. Mihai: 0736-887467
                E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                Instagram: @butterflyromania
                YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                http://www.tt-shop.ro
                http://www.butterfly.tt
                http://www.tenisdemasa.ro

                Comentariu


                • #9


                  Butterfly SPACE SAVER 25 este una dintre cele mai populare mese de tenis de masă de la Butterfly. Este potrivită pentru turnee și cluburi. Cu suprafața de joc Perfect Grip și grosimea de 25 mm, SPACE SAVER 25 este folosită în sute de cluburi, centre sportive și școli. Blatul de 25 mm este protejat de un cadru din oțel cu colțuri roz. Partea superioară este susținută de un tren de rulare din oțel care are 4 roți, dintre care 2 au frâne pentru a fi utilizate în pozițiile de joc și de depozitare. O suprafață de joc perfect nivelată este garantată de reglajele de înălțime de pe toate cele patru picioare. Transportul și depozitarea sunt ușoare datorită sistemului unic de pliere a economizorului de spațiu, care face ca plierea și transportul mesei să fie simple și sigure. Jumătățile se pliază în centru, reducând lățimea pentru depozitare la 56 cm. Un sistem unic de siguranță împiedică deschiderea sau închiderea accidentală a mesei. Butterfly SPACE SAVER 25 este una dintre puținele mese de tenis de masă potrivite pentru scaunul cu rotile. Distanța dintre marginea mesei și primul picior este de 400 mm pentru a îndeplini standardul cerut la competițiile paralimpice. Această masă este livrată gata asamblată astfel încât tot ceea ce este necesar înainte de a o folosi este să scoateți ambalajul, să deschideți masa și să aranjați fileul. SPACE SAVER 25 este aprobată de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF) pentru utilizare în competiții. Are un certificat european de siguranță (EN 14468-1) și un termen de garanție de 5 ani.

                  Dimensiuni depozitare: lățime 1525 mm, înălțime 1590 mm, adâncime 510 mm
                  Greutate neambalată: 93 kg
                  Culori disponibile: albastru.

                  https://tt-shop.ro/473-2379-space-sa...oarea-albastru
                  BUTTERFLY Romania
                  Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                  E-mail: office@prosoftbn.ro
                  BUTTERFLY Store Bucuresti
                  Tel. Mihai: 0736-887467
                  E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                  Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                  Instagram: @butterflyromania
                  YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                  http://www.tt-shop.ro
                  http://www.butterfly.tt
                  http://www.tenisdemasa.ro

                  Comentariu


                  • #10


                    GSM BOX e brandul de retail al unui grup de societati care activeaza preponderent in domeniul telefoniei mobile si al accesoriilor GSM. Grupul acopera o gama larga de activitati: retail, on line, servicii B2C si B2B, distributie, import, achizitii si livrari intracomunitare etc. De-a lungul anilor, GSM BOX s-a implicat constant in sustinerea tenisului de masa clujean sponsorizand cluburi, sportivi, sali si concursuri.
                    BUTTERFLY Romania
                    Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                    E-mail: office@prosoftbn.ro
                    BUTTERFLY Store Bucuresti
                    Tel. Mihai: 0736-887467
                    E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                    Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                    Instagram: @butterflyromania
                    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                    http://www.tt-shop.ro
                    http://www.butterfly.tt
                    http://www.tenisdemasa.ro

                    Comentariu


                    • #11


                      NTT DATA Romania este furnizor şi integrator de soluţii/sisteme IT complexe, cu o echipă de peste 1.700 de specialişti în România şi Serbia.
                      Din anul 2009 este alături de tenisul de masă românesc susținând activitatea Asociației Județene de Tenis de Masă Cluj ori de câte ori a fost nevoie.

                      www.nttdata.com
                      BUTTERFLY Romania
                      Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                      E-mail: office@prosoftbn.ro
                      BUTTERFLY Store Bucuresti
                      Tel. Mihai: 0736-887467
                      E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                      Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                      Instagram: @butterflyromania
                      YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                      http://www.tt-shop.ro
                      http://www.butterfly.tt
                      http://www.tenisdemasa.ro

                      Comentariu


                      • #12


                        Wonderland Resort Cluj este un loc scos parcă din lumea basmelor, pentru a le oferi celor care pășesc pe acest tărâm momente de relaxare, liniște și răsfăț. Aflat la 7 km distanță de centrul orașului Cluj-Napoca, Wonderland Resort Cluj își așteaptă oaspeții cu 35 de camere de cazare, într-o atmosferă prietenoasă și rafinată.​

                        ​​​www.wonderlandcluj.ro

                        Colegii de la LOT TT Cluj-Napoca au organizat un super turneu de tenis de masă aici:
                        https://m.facebook.com/story.php?sto...Y7gfPzhGs3EyUV nPTawg74cPjc1Q1rBb7BR4M6qnimt7bM9RVcBGJ3Tl&id=1041 61944625064
                        BUTTERFLY Romania
                        Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                        E-mail: office@prosoftbn.ro
                        BUTTERFLY Store Bucuresti
                        Tel. Mihai: 0736-887467
                        E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                        Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                        Instagram: @butterflyromania
                        YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                        http://www.tt-shop.ro
                        http://www.butterfly.tt
                        http://www.tenisdemasa.ro

                        Comentariu


                        • #13


                          Din anul 2009 este alături de tenisul de masă românesc susținând activitatea Asociației Județene de Tenis de Masă Cluj ori de câte ori a fost nevoie.

                          clardata.ro
                          BUTTERFLY Romania
                          Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                          E-mail: office@prosoftbn.ro
                          BUTTERFLY Store Bucuresti
                          Tel. Mihai: 0736-887467
                          E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                          Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                          Instagram: @butterflyromania
                          YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                          http://www.tt-shop.ro
                          http://www.butterfly.tt
                          http://www.tenisdemasa.ro

                          Comentariu


                          • #14


                            Pretext Advertising este una dintre cele mai bune firme de publicitate din Transilvania, avand o experienta de mai bine de 18 ani pe piata productiei publicitare. Oferim o gama larga de servicii si produse in domeniul productiei publicitare.

                            https://www.pretext.ro/
                            BUTTERFLY Romania
                            Tel. Rasvan: 0721-223501; Magazin: 0263-214505
                            E-mail: office@prosoftbn.ro
                            BUTTERFLY Store Bucuresti
                            Tel. Mihai: 0736-887467
                            E-mail: bucuresti@prosoftbn.ro
                            Facebook: https://www.facebook.com/ButterflyRomania/
                            Instagram: @butterflyromania
                            YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCCi...bjtiYaVxGQamQA

                            http://www.tt-shop.ro
                            http://www.butterfly.tt
                            http://www.tenisdemasa.ro

                            Comentariu

                            Who has read this thread:
                            Procesare...
                            X