Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

`Cupa Tenis de masă pentru toți` - Floresti CJ - 23.07.2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Da așa este,doar că podariu cu +3 este pe locul 4 și Popa cu +4 este pe locul 3

    Comentariu


    • Postat în original de alin damian Vezi post
      Da așa este,doar că podariu cu +3 este pe locul 4 și Popa cu +4 este pe locul 3

      Ceva nu cred ca intelegeti in algoritmul departajarilor, de fapt foarte multi gresesc in departajarea jucatorilor.
      Haideti sa o luam punctual.
      Avem 4 jucatori cu 2 victorii in Grupa.
      Deci trecem la urmatorul pas 2-,"Numărul de victorii în clasamentul parțial al grupei (dacă după pasul 1 sunt la egalitate minim 3 jucători);" unde avem 2 jucatori cu 2 victorii si 2 jucatori cu o victorie.Deci trebe sa ii despartim pe cei cu 2 victorii care sunt 2.
      Trecem mai departe,pasul 3 -"Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul parțial (dacă după pasul 2 sunt la egalitate minim 3 jucători);" nu avem 3 jucatori ci doar 2 trecem mai departe.
      Trecem la pasul 4-"Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul general (dacă după pasul 3 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);" nu avem 3 jucatori ci doar 2 trecem mai departe
      Trecem la pasul 5-"Set de departajare - fiecare cu fiecare cu notarea scorului în setul de departajare (dacă după pasul 4 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);" nu avem 3 jucatori ci doar 2 trecem mai departe
      Trecem la pasul 6-"Victoria directă dacă după oricare dintre criteriile de departajare anterioare rămân la egalitate 2 jucători." BINGO Jucatorul 2 adica PODARIU are victorie directa la jucatorul nr 4 POPA deci asa cum s-a a mentionat si ADN clasamentul grupei este cu PODARIU loc 3 si POPA loc 4.
      Q.e.d.


      6.3. Departajarea concurenților în grupe
      Pașii departajării sunt:
      Numărul de victorii în clasamentul general al grupei;
      Numărul de victorii în clasamentul parțial al grupei (dacă după pasul 1 sunt la egalitate minim 3 jucători);
      Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul parțial (dacă după pasul 2 sunt la egalitate minim 3 jucători);
      Diferența dintre numărul de seturi câștigate și pierdute în clasamentul general (dacă după pasul 3 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
      Set de departajare - fiecare cu fiecare cu notarea scorului în setul de departajare (dacă după pasul 4 sunt la egalitate 3 sau mai mulți jucători);
      Victoria directă dacă după oricare dintre criteriile de departajare anterioare rămân la egalitate 2 jucători.
      În cazul în care se notează scorurile pe seturi (gr. Inf. Sau gr. Sup.) criteriile de departajare de la punctele 4 și 5 se înlocuiesc cu punctaverajul.
      Pasul 1: In clasamentul general toti cei 4 jucatori aveau cate 2 victorii
      Pasul 2: in clasamentul partial al grupei 2 din cei 4 jucatori aveau cate 2 victorii Podar Horatiu si Popa Cristian Vasile iar ceilalti 2 jucatori aveau doar cate o victorie .

      Comentariu


      • Mulțumesc domnului ADN și Zosim1 pentru clarificarea acestui aspect. Am fost foarte dezamăgit de acea decizie dar fapta este consumata. Rog toți organizatorii sa fie mult mai atenți la aceste situații și să nu ajungă la decizii luate în graba. Va doresc o zi plăcută.

        Comentariu


        • Felicitări câstigătorilor!

          Comentariu


          • Postat în original de Horatiu Vezi post
            Buna ziua. Puteți va rog sa îmi explicați de ce nu am ieșit din grupele inferioare din grupa 4? Am fost 4 persoane cu cate 2 victorii. La AVG de seturi eu am +1 ceilalți trei au -1 ,-2 și -7. In opinia mea eu trebuia să mă clasez pe locul 3 și domnul Popa Cristian pe locul 4. Nu înțeleg de ce ați zis că toți suntem egali la setaveraj. Suntem egali la numărul de meciuri. La fel sa întâmplat și la prima grupă. Au fost 3 persoane cu 1 singura victorie. Și persoana cu setaverajul cel mai bun a mers pe locul 4. Dacă greșesc cumva va rog sa mă lămuriți și pe mine.
            Postat în original de David Vezi post
            Buna ziua,
            In urma meciurilor de departajarii acestea au fost rezultatele.

            Dle. David, nu acesta trebuie să fie răspunsul Dvs., noi înțelegem că nimeni nu este perfect sau că toți greșim, dar nu se vede gestul corect, adică dacă tot ați greșit, spuneți care a fost problema si binențeles scuzele de rigoare. Se vede că programul a arătat si set averajul, dar nu ati ținut cont si ați avantajat/devantajat pe cei din grupă. Set-ul de departajare se aplică numai dacă este egalitate (meciuri, seturi, etc) între cei in cauză.

            Comentariu


            • Buna ziua,

              Imi asum acesta greseala in totalitate.Imi cer scuze pentru eroarea care s-a produs. Mentionez ca am lucrat pentru prima data cu versiunea actuala a programului .

              Va multumesc pentru intelegere .

              O zi buna .

              Comentariu

              Who has read this thread:
              Procesare...
              X