Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Brasov 13-14 august 2022

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Turneul de la Brasov a fost unul dintre cele mai bine organizate la care am participat. Organizatorii au făcut tot posibilul să fie condiții cât mai bune de desfășurare. Apreciez mult că s-au implicat să nu fie timpi morți. Pentru toate acestea merită mulțumiri și felicitări!
    Lemn: Butterfly Innerforce Layer ALC
    FH: Butterfly Dignics 05
    BH: Tibhar Grass D.TecS

    Comentariu


    • Câteva meciuri de la categoria Elite























      Trimis de pe al meu VOG-L29 folosind Tapatalk

      Blade:Butterfly Innerforce ZLC
      FH: Donic Bluefire JP 01 max
      BH:Yasaka Rakza X max

      Comentariu


      • Bună dimineața! Ma bucur ptr toți cei care ne-au onorat cu prezenta la turneul de la Brașov. Felicitari câștigătorilor de la cele 4 categorii. Orice turneu este o provocare ptr organizatorii și ptr toți cei care ajuta la buna desfășurare a turneului. Turneul/concursul este competiție nu spațiu de antrenament (asta nu înțeleg unele pers care întârzie f mult cursivitatea turneului prin incalzire excesiva dar și prin neatenția la evoluției grupei...etc. Aici intervin organizatorii iar Gelu este profi la acest capitol. Poate deranjează persoanele mai sus menționate dar este apreciat de oamenii care vin ptr competiție. La Brașov se pare ca este din ce în ce mai greu cu administrația de sport și infrastructura a Municipiului. Despre turneu...hmm...acest turneu trebuia sa se organizeze în Sala Sporturilor din Brasov(contract de închiriere), dar în urma cu 2 săptămânii am fost anunțați ca parchetul sălii trebuie sa fie improspatat(rașchetat și lăcuit) întreg procesul se termina după acest weekend, urmând ca noi sa fim relocati în sala noua Metrom inaugurata anul trecut. De aici încep problemele...aceasta sala nu a mai permis alocarea a 20 mese, suprafață laterala fiind mai mica prețul a rămas ca și ptr Sala Sporturilor😵 dar am compensat cu despărțitoare și mese de arbitraj iar organizatorii împreună cu staff-ul am reușit cu succes sa acoperim 75% din geamurile salii acesta a fost provocarea ce-a mai mare(eu și Gelu ne-am urcat pe grinzile salii la 10 m înălțime singura metoda sa ancorăm perdelele ) ptr celelalte geamuri nu s-a putut face nimic ptr ca erau inaccesibile. Eu cred ca ne-am îndeplinit cu succes tot ce înseamnă organizarea directa și ce a depins de noi. Într-adevăr am întâlnit cei mai inaccesibil și mai puțin empatici administratori la aceasta sala...ne-a spus sec ca sala nu este prevazuta cu aer conditionat(tubulatura este doar ptr incalzire iar geamurile acționate electronic nu se pot deschide...(nu știu nici pana azi de ce...)!!!
        Nu știu dacă vom mai organiza un turneu în aceasta sala, frumoasa de altfel dar prost gestionata și administrata.
        Oricum cei care știu și au mai fost la Brașov s-au simțit întotdeauna bine iar condițiile au fost din cele mai bune.
        Într-un final îi felicit pe Rareș Cuzub ptr loc 1 la Hobby, Cojocaru Nicusor loc 3 Hobby dar și Alex Vizoli ptr loc 1 la Avansati.
        Felicitari și celorlalți câștigători de la cele 4 categorii și un foarte mare mulțumesc celor care m-au ajutat cu tot ce înseamnă organizare (Pista, Dorin, Mircea, Mita, Liviu M, Adi, Paul, Rares, Robert, Andrei, Liviu, Gabi) Emi ptr completarea gardurilor și meselor de arbitraj și nu în ultimul rand Gelu care mi-a demonstrat a nu știu cata oara ca este un super organizator dar și un mare om(asta ptr cei care îl cunosc) apropo...nu m-am așteptat nici o secunda ca Gelu sa se "cațere" cu mine la peste 10 m înălțime...stima🙏
        13 Rules

        Comentariu


        • Starea a fost foarte bună, a fost o cursă perfectă, am participat la multe curse, dar după părerea mea, aceasta este pe primul loc! Vă aduc cu plăcere la concurență, putere și sănătate ca să puteți organiza multe altele!

          Tapatalkkal küldve az én CPH2067 eszközömről

          Comentariu


          • Postat în original de GeluBv Vezi post

            Nu te-ai prins! Mi-ai cerut un prosop, nicidecum o cârpă! Nici prosopul nu ține cu tine Antrenorul Titi Prosop (box) a mâncat prosoape si nu a luat stomacale
            Hai, bine că ne-am despărțit!
            Prieteni?

            Comentariu











            • Sent from my iPhone using Tapatalk
              Blade:Butterfly Innerforce ZLC
              FH: Donic Bluefire JP 01 max
              BH:Yasaka Rakza X max

              Comentariu

              Who has read this thread:
              Procesare...
              X