SCHIMB Lemn Soulspin Spin Offensive New Era, maner drept

adrian vescan

rookie
senior
Scor reacție
62
Locație
Cluj-Napoca
AmaTur
Vand un lemn rar - Soulspin Spin Offensive maner drept New Era, spruce-spruce-kiri. Este facut in Germania si vine cu certificat. Acest model, configurat pe site-ul soulspin este 150 euro plus transport (link jos). Este in stare foarte buna, cu o mica atingere in partea superioara a lamei. Lemnul este stiff, rapid, cu spin bun. Greutate 95 g dar balansat. Se poate vedea in Cluj.

Soulspin este firma care face gamele superioare de la Andro (eg. Andro Tp_Ligna), Nittaku (S5, S-CZ, Meister) si Donic (gama world champion '89). Produsele lor se pot vedea pe soulspin.de

Prefer predare personala in Cluj-Manastur, dar pot expedia si prin curier.

Pret fix 450 sau schimb cu pereche de fete noi Andro Nuzn 48 2.1 sau Andro rasanter r42/45/48 sau xiom omega 7/8 euro (doar patrate)

Adrian, 0721206639

shop.soulspin.de/en/collections/new-era-table-tennis-blades/products/new-era-straight-table-tennis-blade?variant=53949247684956

KYFiCn2.md.jpg KYFiqZl.md.jpg

Sau schimb cu noul model de la andro, tp_ligna basalt inner sau pereche de fete tibhar fxs 1.9-2.0, doar patrate

Schimb cu lemne andro tp_ligna Ci/CO/basalt maner concav sau fete noi patrate de la andro, xiom, tibhar

Am cumparat deja un tp_ligna basalt. Ca schimb, mai accept doar andro tp_ligna co off, maner concav sau fete patrate de la andro, tibhar, xiom

Lemnul Donic Relevant este chiar reusit, are simț de all-wood 5 ply. L-am avut si regret ca l-am vandut.

Donic relevant vandut. Lemnul soulspin valabil - pot da la schimb pentru un xiom 36.5 alxi, butterfly harimoto, maner concav

Schimb cu butterfly innerforce alc (fl sau st) sub 90g sau fete patrate tibhar evolution fxs sau els 1.9

salut am vazut ca ai dat donic relevant, imi poti spune cui l-ai vandut? as vrea si eu lemnul asta si nu prea gasesc si poate vrea sa-l vanda

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus