Yasaka Rakza 7 (nu soft) & Donic Bluefire M2

Paul0304

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
25
Locație
Zalău, Salaj
Am un lemn Yasaka Sweden Classic si nu stiu care dintre fetele mentionate mai sus s-ar potrivi mai bine cu stilul meu de joc. Sunt un jucator ofensiv, smash-urile si top spin-urile sunt punctul meu forte. Ma bazez foarte mult pe spinul de la serva. Sunt 80% ofensiv si 20% defensiv. In ofensiva joc cam la 0.5-1m de masa iar in defensiva ma duc si pana pe la vreo 4-5m de masa. Multumesc anticipat!

Ambele fete se potrivesc f bine pe stilul tau M2 pe Bh si rakza 7 pe fh (insa nu stiu daca rakza nu ar fi prea rapida pt tine)

Am un lemn Yasaka Sweden Classic si nu stiu care dintre fetele mentionate mai sus s-ar potrivi mai bine cu stilul meu de joc. Sunt un jucator ofensiv, smash-urile si top spin-urile sunt punctul meu forte. Ma bazez foarte mult pe spinul de la serva. Sunt 80% ofensiv si 20% defensiv. In ofensiva joc cam la 0.5-1m de masa iar in defensiva ma duc si pana pe la vreo 4-5m de masa. Multumesc anticipat!

Depinde si ca joc ofensiv cum ataci: preponderent smash sau mai des cu topspin. Daca ataci mai mult pe topspin, recomand Rakza 7. Oricum ambele fețe sunt foarte bune si destul de asemanatoare ca si parametri de joc. Bafta!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus