Tzupy active member senior Înscris 28 Mar 2013 Mesaje 488 Scor reacție 242 Vârstă 36 Locație București 24 Oct 2016 #1 Cumpar: Yasaka Sweden Classic (maner ST sau FL) Sau ofer la schimb cu Butterfly Zoran Primorac (off-) achizitionat de aici acum o luna. Astept oferte. Multumesc. ------ Am gasit! Ultima editare: 26 Oct 2016
Cumpar: Yasaka Sweden Classic (maner ST sau FL) Sau ofer la schimb cu Butterfly Zoran Primorac (off-) achizitionat de aici acum o luna. Astept oferte. Multumesc. ------ Am gasit!
R reveneala active member senior Înscris 2 Ian 2016 Mesaje 259 Scor reacție 43 Vârstă 49 Locație Balș, Olt 24 Oct 2016 #2 yasaka yasaka Tzupy a spus: Cumpar: Yasaka Sweden Classic (maner ST sau FL) Sau ofer la schimb cu Butterfly Zoran Primorac (off-) achizitionat de aici acum o luna. Astept oferte. Multumesc. Click pentru a extinde... am eu sweden clasic fl doar incercat.
yasaka yasaka Tzupy a spus: Cumpar: Yasaka Sweden Classic (maner ST sau FL) Sau ofer la schimb cu Butterfly Zoran Primorac (off-) achizitionat de aici acum o luna. Astept oferte. Multumesc. Click pentru a extinde... am eu sweden clasic fl doar incercat.
Tzupy active member senior Înscris 28 Mar 2013 Mesaje 488 Scor reacție 242 Vârstă 36 Locație București 24 Oct 2016 #3 reveneala a spus: am eu sweden clasic fl doar incercat. Click pentru a extinde... V-am trimis un mesaj
reveneala a spus: am eu sweden clasic fl doar incercat. Click pentru a extinde... V-am trimis un mesaj