ÎNCHIS Cumpar lac pentru lemn- Cluj

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

ANDRIES LUCIAN

rookie
boboc
Scor reacție
0
Locație
Suceava
Salut,
Daca este cineva din cluj care are/vinde lac pentru lemn si este din cluj sa ma anunte. Vreau sa dau un lemn Bty Viscaria

Multumesc, dar ideea era sa dau weekend-ul acesta lemnul cu lac. Daca nu raspunde nimeni pana duminica seara voi comanda lacul.

Ca solutie de avarie ai doua variante, fixativ de par ultra strong, tine cateva lipituri de fete sau orice lac pe baza de apa, recomand kober si ai rezolvat permanent treaba.

Ca solutie de avarie ai doua variante, fixativ de par ultra strong, tine cateva lipituri de fete sau orice lac pe baza de apa, recomand kober si ai rezolvat permanent treaba.
Lacul industrial trebuie diluat cu apa înainte de aplicare pe lemn! Eu folosesc fixativ mai ales la viscaria care se aschiaza mai repede! O cauza este faptul ca are stratul de carbon mai subtire! Trebuie evitat orice fel de adeziv pe baza de apa care lipsește tare!va recomand sa lacuiti doar marginea lemnului nu toata suprafața!

Trimis de pe al meu GT-I9301I folosind Tapatalk

Fixativul pt par eate o legenda...nu are nici o legatura cu lacul...este ca frectia la picior de lemn...nu rezista decat, eventual, pana la a doua lipire.
Iar modul in care se exfoliaza stratul exterior tine pur si simplu de modul in care acesta este lacuit, si nu are legatura cu stratul intern de arylat sau carbon....
Orice lac este bun, cu conditia sa fie dat foarte subtire pentru a nu influenta semnificativ comportamentul lemnului

Trimis de pe al meu SM-A310F folosind Tapatalk

viscaria este mai predispus la aschiere am explicat mai sus motivul!nu recomand lacul industrial decat daca este diluat cu apa!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus