Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Faptul ca ai plecat din sala dupa ce ai aflat ca legitimatii nu primesc premiu contrazice ceea ce sustii tu,si anume ca ai venit sa te distrezi si sa joci cu cat mai multi.Se pare ca scopul tau era altul!Cred ca in afara de inconvenientul cu premiile de la final,turneul a fost bine organizat desi au fost multi concurenti.Mihai Pingpongistu a spus:Deci in primul rand nu inteleg de ce mai ziceti shi la legitimati sa vina daca la ei nu dati premii??????
Si in al doliea rand as vrea sa va intreb domnilor organizatori cu ce sunt mai buni legitimatii decat cei nelegitimati, ca va dati seama ca cine vine la concursurile astea nu e frate jucator de superliga. Omu vine sa se distreze shi sa joace cu cat mai multi .Corect?
Si atunci nu inteleg de ce aceasta separare. Da , bun puteaty sa facety shi aceasta separare daca dadeati aceleasi premii shi la legitimati ca tot banii aia de inscriere ii dadeau shi legitimatii. Si in plus au fost jucatori care nu au mai jucat cel putin 2 ani in concursuri importante shi nici in calificari sau onoare. Deci per total acest concurs mi-a creat o mare greatza shi nu credeam ca shi la nivel de amatorism se fac manarii mai mari decat la frtm. Cu parere de rau spun adio amatourului shi sper ca pt cei care joaca bn shi sunt implicati sa nu li se faca manarii , cum se intampla deobicei ca cei mai bun sa iasa prin anumite imprejurari, ba ca sunt legitimati ba ca au fost.
Este o opinie care te onoreaza,la fel cum ai onorat si tu prin participare si sportivitate acest concursgeorgecalcaianu a spus:A fost extraordinar si pt mine acea medalie inseamna mai mult decat premiile date celor din amatour.
Mihai Pingpongistu a spus:Deci in primul rand nu inteleg de ce mai ziceti shi la legitimati sa vina daca la ei nu dati premii??????
Si in al doliea rand as vrea sa va intreb domnilor organizatori cu ce sunt mai buni legitimatii decat cei nelegitimati, ca va dati seama ca cine vine la concursurile astea nu e frate jucator de superliga. Omu vine sa se distreze shi sa joace cu cat mai multi .Corect?
Si atunci nu inteleg de ce aceasta separare. Da , bun puteaty sa facety shi aceasta separare daca dadeati aceleasi premii shi la legitimati ca tot banii aia de inscriere ii dadeau shi legitimatii. Si in plus au fost jucatori care nu au mai jucat cel putin 2 ani in concursuri importante shi nici in calificari sau onoare. Deci per total acest concurs mi-a creat o mare greatza shi nu credeam ca shi la nivel de amatorism se fac manarii mai mari decat la frtm. Cu parere de rau spun adio amatourului shi sper ca pt cei care joaca bn shi sunt implicati sa nu li se faca manarii , cum se intampla deobicei ca cei mai bun sa iasa prin anumite imprejurari, ba ca sunt legitimati ba ca au fost.
makarone a spus:Chestia asta cu legitimatii incepe sa devina enervanta si deloc constructiva din pacate. Demonstratia de la sfarsit ar trebui sa stabileasca faptul ca unii amatori sunt mai buni decat legitimati, oameni care joaca de placere mai organizat in divizia onoare, pe banii lor, fara nici un ajutor de la frtm si cand apuca. Ultimul meci dintre cel mai bun amator si cel mai bun legitimat a fost o placere si s-a vazut diferenta de nivel in favoarea amatorului care a jucat superb.
Eu propun organizatorilor ca toti cei legitimati in onoare sa fie considerati tot la categoria de amatori, pentru ca sunt tot amatori ca nivel de joc. Cei care joaca insa in calificari divizie deja sunt la alt nivel si oricum nimeni de acolo nu a venit sa joace, din respect.
Putea sa joace Pietris, jucator in calificari care a fost prezent la concurs, si ne batea pe toti din sala cu 5 in fata fara nici o problema.
Trag acest semnal de alarma pentru ca aproape toti cei legitimati sunt jucatori din amatour de anul trecut, inclusiv eu si e pacat sa limitam accesul unor persoane care ar creste nivelul de joc din competitie.
In asa fel incat jucatorii amatori incepatori sa invete din concurs si la urmatoarea data sa vina mai bine pregatiti, iar nivelul competiei sa creasca. Am avut ocazia sa vad in februarie un turneu de amatori in Munchen, Germania, si am vazut un nivel ridicat de joc si mai ales corect, fara serve din mana si cu o disciplina fara cusur...
Nu compar Germania unde sunt alte posibilitati materiale, dar cunoasterea unui joc corect nu mai tine de banii din buzunar ci de dorinta de a invata corect un sport, de disciplina nu mai zic...
Per total am fost incantat de turneu, am intalnit oameni interesanti si un nivel de joc multumitor in grupele finale si fazele eliminatorii. Felicit si organizatorii care s-au straduit sa faca un concurs cu asa multi participanti si sper ca data viitoare sa iasa si mai bine.
Numai bine
filo a spus:Decizia de a da premiile numai amatorilor a fost o decizie luata in acord cu sponsorul competitiei deci orice comentariu pe aceasta tema sunt de prisos (premiile au fost date de importatorul Stiga si nu de organizatorul Iacob si nu cred ca Vaduva sau Angelescu ar avea dreptul sa-i impuna sponsorului cui sa dea premiile) si cum Angelescu sau Vaduva aveau dreptul sa participe tot asa ar fi avut dreptul sa participe si Roban sau Rusu Stefan deci decizia de a separa legitimatii si amatorii nu a fost datorata faptului ca nu-i acceptam pe legitimati in turneu (acestia pot participa liber daca intrunesc conditiile impuse de regulament, oricum ei vor primii puncte si vor fi inclusi in clasament) ci a fost datorata faptului ca premiile oferite de sponsori amatorilor nu puteau fi luate de legitimati.Mihai Pingpongistu a spus:Deci in primul rand nu inteleg de ce mai ziceti shi la legitimati sa vina daca la ei nu dati premii??????
p.s. eu am sugerat sponsorului ca daca doreste poate sa dea o parte din premii legitimatilor pentru ca nu pot eu ca organizator sa-l oblig sa faca ce vreau eu cu banii lui, dar acesta mi-a replicat ca aceasta sponsorizare este pentru amatori si nu pentru legitimati astfel legitimatii au primit diplome si medalii si amatorii au primit premii si diplome.
Si daca vrei sa discutam despre bani pot sa-ti zic ca din taxa pe care trebuia sa o platesti nici macar un leu nu a intrat in vreun buzunar al vreunui amator. Bugetul turneului a fost de 15 ron de persoana (deci la un total de 45 de platitori (Valentin ca organizator si juniorul de 10 ani nu au platit taxa de inscriere) s-a strans suma de 675 de ron din care 650 de ron a fost numai sala si a trebuit sa mai adunam de la fiecare jucator care a promovat din grupe inca 5 ron deci inca 130 de ron (de la 19 amatori si 7 legitimati) pentru a acoperi diplomele, medaliile si cheltuielile de organizare si nici asa nu am terminat turneul cu pierderi.
Problemele legitimatilor au fost legate si de faptul ca fiind multi inscrisi ei ar fi ajuns sa joace 14 jucatori la o masa, mi-au cerut sa le las 2 mese din 5 (desi si amatorii ar fi fost tot 14 la o masa) chiar daca acest lucru ar fi insemnat ca legitimatii sa joace 7 la o masa iar amatorii 20 la o masa si la refuzul meu Vaduva si cu Angelescu s-au umflat si au plecat.
Oricum dupa plecarea legitimatilor care au venit pentru premii si datorita faptului ca au fost amatori care s-au retras pentru ca si asa eram foarte multi (Dascalitei, Costandache si altii pe care nu le stiu numele) am ramas 47 de jucatori din care 10 legitimati si 37 amatori.
Am luat decizia la sugestia jucatorilor legitimati care au venit sa joace (de ex. Ciobanu si cu inca un legitimat al carui nume nu-l cunosc mi-au zis ca au venit sa joace cu jucatori noi si nu intre ei) sa-i bag in grupele inferioare alaturi de amatori astfel ca au rezultat 5 grupe de 9 sau 10 jucatori din care s-au calificat mai departe primii 4 amatori si legitimatii. Aceste grupe s-au terminat in jurul orei 15:45 deci nu se mai puteau comasa legitimatii cu amatorii pentru ca am fi depasit timpul alocat (pana la 19:00).
Grupele superioare au fost separate in 4 grupe de cate 5 amatori si 2 grupe de cate 4 legitimati.
La amatori primii 2 din fiecare grupa superioara s-au calificat in sferturi si de la legitimati primii 2 din fiecare grupa s-au calificat in semifinalele rezervate legitimatilor.
La sfarsitul turneului s-a facut un meci demonstrativ intre castigatorul de la legitimati Cibanu Alex si cel de la amatori Opincaru Marius acesta fiind castigat de catre cel de la amatori.
Eu multumesc in numele circuitului pe acesta cale sponsorului turneului firma VEB imex GROUP si domnului Dragos Balanescu pentru sponsorizarea facuta si ii mai asteptam si cu alte sponsorizari.