ÎNCHIS probleme site Ttnpp

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Claudiu84

active member
senior
Scor reacție
41
Vârstă
40
Locație
Călărași
Buna ziua! Nu stiu daca topicul este in sectiunea potrivita, daca nu este, rog admin sa mute unde crede el de cuvinta.
Am si eu o nelamurire, si daca se poate as vrea sa stiu daca cineva s-a mai aflat in aceasta situatie: am comandat de pe ttnpp.com o fata, mai precis un Palio Blitz, si am primit alta, si anume un Palio Macro Era.Le-am dat mail. insa nu au raspuns. Eu ma gandeam sa mai astept 2-3 zile, si apoi sa dau iar comada, pentru acel Blitz! Dar daca iar imi trimite cine stie ce porcarie? Stie cineva ce este de facut?
Multumesc anticipat!

Ultima editare:
:)) ar fi o idee!
---------- Post added 05-Jan-2012 at 11:17 ----------
Mai greu cu drumul!

da...si la mine la o comanda au incurcat ceva dar cred ca am folosit live help-ul amintit de RBlade si problema s-a rezolvat...

crede-ma ca nu mai tin minte exact...iar casuta de mail de atunci n-o mai am...am comunicat cu ei si prin mesaje dar mai aveau parca o optiune in care-ti putea spune pasurile...la o comanda au uitat sa-mi puna o fata in pachet...si-au recunoscut greseala si au pus-o la urmatoarea comanda...

da...dar aici au pus altceva... nu cred ca este vre-o rezolvare... ca doar nu stau eu sa le trimit fata inapoi in china. Am sa comand alta:(

da...dar aici au pus altceva... nu cred ca este vre-o rezolvare... ca doar nu stau eu sa le trimit fata inapoi in china. Am sa comand alta:(
Ar fi normal sa-ti trimita fata pe care o voiai de fapt, gratis. Incearca live help-ul :)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus