Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
La poza 5 ai dreptate, este infim de putin atins, de aia este si poza facuta asa, ca sa nu zica cineva ca am ascuns asta! Am si scris in descriere despre asta! Lovitura este in schimb aproape insesizabila. La a2a "reclamatie" nu stiu si nu am cum sa iti raspund pana maine cand ma uit mai atent inca odata! La mom la care am dat jos fetele si am facut pozele eu nu am remarcat alta lovitura in afara celei din varf.Salut! Eu nu am ce face si am cautat cu lupa...:shock::,:biggrin: Vreau sa te mai uiti odata la Lemn sa vezi de cate ori este lovit?... din pozele tale se vede 2 defecte ... 1. la poza 5, si a 2 la poza 7... este asa sau nu vad eu bine?...
Te rog ce dimensiuni are Lemnul ?... Merci....
V-am trimit mp!?l cumpar eu. Va trimit mesaj cu adresa. Multumesc.
Multumesc, dar indiferent ce se intampla nu sunt interesat de schimb.buna seara.daca nu reusiti sa il vindeti poate va intereseaza un schim cu un butterfly photino de 86 gr ,maner FL.am poze postate la anuntul de vanzare-cumparare.numai bine.