Am inchis 2 anunturi de "vanzare". Pot pune altele? Sau trebuie asteptat 48 de ore?

dolly

active member
senior
Scor reacție
140
Locație
Arad
Am inchis 2 anunturi de "vanzare". Pot pune altele? Sau trebuie asteptat 48 de ore?

Merci.

Azi le-am inchis.

Ar trebui sa puteti posta anuntul nou.
48 de ore e limita la care se unesc 2 postari consecutive, nu are legatura cu crearea de anunturi noi.
Pe de alta parte exista o limita de 2 anunturi active per user.

ah, ok
stiam ceva cu 48 h, nu doresc sa fac ceva care sa suscite discutii

ah, ok
stiam ceva cu 48 h, nu doresc sa fac ceva care sa suscite discutii
Am incercat sa optimizez cat mai mult forumul astfel ca e destul de greu de facut ceva care sa "suscite discutii".
Chiar daca postati inainte de 48 de ore mesajul se uneste cu cel anterior si primeste "data / ora" postarii precedente. Astfel ca nu ridica anuntul pe prima pagina.

Am inteles, hai sa va explic mai pe larg:
De ex, am un anunt cu 4 produse (2 fetze, un burete, o banda de cant);
Si il rulez 5 saptamani si mai vand intre timp un burete si o fatza;
Si raman dispo o fatza si o banda;
Sterg anuntul inital (cel cu 4 produse) pentru ca (a) a ramas partial relevant si (b) nu il pot corecta prin editare;
Pun un nou anunt cu cele 2 produse ce le mai am;

Baaaam! In trecut nu era bine, intrucat se considera ca am inchis anunt 1 ca sa pun cam aceleasi produse in anunt 2, insa in mai putin de 48 de ore...

Stiti cum zic?

Sterg anuntul inital (cel cu 4 produse) pentru ca (a) a ramas partial relevant si (b) nu il pot corecta prin editare;
b) - se poate edita titlul anuntului, puteti adauga produsul nou in titlu
De asemenea puteti adauga produsele noi in anuntul vechi printr-o postare noua.

Totusi nu inteleg care e intrebarea sau propunerea.
Eu v-am raspuns, "creati un anunt nou".
Daca aveti propuneri constructive si logice de modificare a sistemului actual de anunturi le putem implementa.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus