VÂND Andro Ligna CI + T05 + T05FX

Marian Irimia

rookie
senior
Scor reacție
123
Vârstă
52
Locație
Ploiești
Vând lemn Andro Ligna CI, echipat cu T05 2,1 (roșu) și T05FX 2,1 (negru). Lemnul este impecabul, fără atingeri și are 80 g. Fețele sunt doar testate, practic noi. Întregul set-up are 171 g, paleta fiind foarte controlabilă și orientată spre spin. Prețul este de 1000 RON, banii în cont și transport inclus prin Poșta Română. Relații suplimentare la telefon 0728292509.

qJ8QsV4.md.jpg qJ8Q4Ns.md.jpg

Poate ca fetele sunt noi desi eu am unele mici semne de intrebare, insa poate ar fi trebut sa mentionati ca fata neagra Tenergy 05fx este boooooooostata... si inca destul de generos...

Poate ca fetele sunt noi desi eu am unele mici semne de intrebare, insa poate ar fi trebut sa mentionati ca fata neagra Tenergy 05fx este boooooooostata... si inca destul de generos...
Fețele au fost cumpărate recent de la Eltibi, cea neagră a fost întradevăr relipită, fiindcă inițial în partea superioară nu prinsese bine lipiciul. Acolo am presat eu puțin înainte de relipire și se poate vedea un mic semn, dar în rest nu are nico problemă. Cum am spus, fețele sunt noi și doar testate.

Mea culpa! Insă fără explicațiile pe care le-ați oferit, orice neștiutoar ca mine, doar pe baza fotografiilor puse la dispoziție, poate trage concluzii greșite! Spor la vânzare!

Mea culpa! Insă fără explicațiile pe care le-ați oferit, orice neștiutoar ca mine, doar pe baza fotografiilor puse la dispoziție, poate trage concluzii greșite! Spor la vânzare!
Mulțumesc! Observația dumneavoastă a fost corectă și dacă mai sunt nelămuriri, stau la dispoziția oricăruia este interesat să cumpere acest setup. Vă doresc o zi frumoasă și mult succes în competiții!

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus