Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Oricum , Viorel Sterea mai trebuie sa dea "proba de lucru " cuiva ? Nu are " certificat " de mare entrenor daca in CV -ul lui este Cioti ? De ce nu ar putea veni acum la lotul de juniori sau chiar la cel de seniori ? Raspuns: nu cred ca poate fi atit de "teleghidat" ca dl D. sau dl. F. !!!!!!!!rasvan a spus:Poate m-am exprimat eu gresit... Ceea ce am vrut sa spun este ca in momentul in care unul (sau mai multi) dintre copiii crescuti de un antrenor vor face furori in competitiile internationale, atunci acel antrenor va fi cu siguranta antrenor la lot. Bineinteles, asta nu inseamna ca nu poate ajunge la un lot si fara a avea sportivi in lotul respectiv. In general, asa am vazut ca se poarta, in special la cadeti si juniori cand inca copii depind foarte mult de antrenorii lor. Poate sa ma insel eu.
PS. Numele lui Viorel Sterea a aparut deoarece era dat ca exemplu intr-un mesaj anterior. Nu m-am referit in mod special la el... Oricum... este doar o parere.
lica a spus:Eu nu stiu cine este acest Gheorghe dar,precis cunoaste miscarea tenisului si este destul de aproape de aceasta niscare.De miscarile si de masinatiile federatiei,am auzit si eu.Acum au conducere destul de transparenta..........Romanescu Cristi(presedinte) din Buzău,Romanescu Beatrice(vice-presedinte)din Buzău,Tigau Laurentiu(vice-presedinte)din Buzău,e.t.c.Multa lume din Buzău,nu vi se pare :?:![]()
Cele mai multe concursuri unde credeti ca se fac-la Buzău,de ce, o sa vina retoric intrebarea.Domnul presedinte impreuna cu sotia acestuia,Beatrice,au un hatel(B90)chiar in apropierea salii din Buzău.Acolo se afla si o vitrina cu materialele ce se pot cumpara de la magazinul acestora(tot B"90),bineinteles,materiale pt. tenis de masă
![]()
![]()
Tare......nu????????In viitorul apropiat o sa ne trezim cu antrenori la loturi,numai din Buzău........deja avem 2Dinu(care n-are nici o legatura cu juniorii,cum a zis si Gheorghe)si FILIMON,care tot din Buzău este .Prea mult se vb. de Buzău in acest sport,nu credeti??????????