București IDM

kata

boboc
Scor reacție
0
Locație
București
Salut tuturor,
Nu am inteles prea bine din forum - intalnirile de weekend din club IDM mai au loc? Mesajele care vorbeau de ele erau de anul trecut. Sau - pe unde si cand va mai adunati in ideea de antrenament/socializare/etc? IDM-ul este singurul loc pe care il cunosc care are mese si spatiu ok, Miramar-ul nu prea ma atrage (prietenii stiu de ce...).

Am inteles. Si e tot asa - interior spatios, mese de calitate?
Se asteapta mult ca sa prinzi masa? In IDM in weekend e cam dureros...

kata a spus:
Am inteles. Si e tot asa - interior spatios, mese de calitate?
Se asteapta mult ca sa prinzi masa? In IDM in weekend e cam dureros...
Spatiul de joc e perfect,spatiul e delimitat cu despartitoare,luminozitatea este buna.Mesele sunt Stiga expert ITTF.In timpul saptamanii gasesti mai mereu masa dar e bine totusi sa faci o rezervare inainte.

Suna bine...ai cumva si un nr de telefon pentru rezervari? :D
La IDM din pacate nu s-a inventat notiunea de rezervare pt tenisul de masa (la restul de sporturi au!!), nici macar daca esti membru...

kata a spus:
Suna bine...ai cumva si un nr de telefon pentru rezervari? :D
La IDM din pacate nu s-a inventat notiunea de rezervare pt tenisul de masa (la restul de sporturi au!!), nici macar daca esti membru...
0722775905, Adrian

Vre-un amator de tenis azi 28 martie 2006 ? La sala asta de la Strandul Tineretului ? de la ora 18:30 ?

Nivelul meu de joc e de amator mediu.

sfinxu a spus:
Vre-un amator de tenis azi 28 martie 2006 ? La sala asta de la Strandul Tineretului ? de la ora 18:30 ?
Nivelul meu de joc e de amator mediu.

Eu doar pe la 4-5 aflu daca pot sa ajung, daca nu e prea tarziu.
Sunt amator, am jucat doar o data cu paleta mea dar mi-a placut foarte mult.

Am tot asteptat pentru ca eram sigur ca scap pana la 6... Se pare ca nici la 8 nu termin :(
Sorry, chiar aveam chef sa joc ca n-am apucat saptamana trecuta.

Imi pare rau, ne intalnim alta data, totusi eu ma duc, l-am gasit pe VISCO amator de o biluta.

Salutare,

Cine are chef de o joac? azi (?n București) ?i nu numai, în weekend de obicei, poate să dea un semn pe 0743160002. Jocul meu este mediu, sunt jucâtor ocazional, dar asta r?m?ne de v?zut la mas? :D.

Intrebare despre IDM.

Intrebare despre IDM.

Cat de aglomerat este in IDM dupa ora 18 in cursul saptamanii? Care sunt sansele sa gasesti o masa libera?

Re: Intrebare despre IDM.

ai sanse destul de mari sa gasesti masa libera, cel putin eu de cate ori am fost in timpul saptamanii dupa ora 6 nu a trebuit sa astept deloc.

Din ultimele 15 seri in care am fost la idm am asteptat cam....15
Oamenii ajung pe la ora 16.00-17.00 si termina in jurul orei 19.00-20.00
Deci mi s-a intamplat sa astept si 90 de minute, dar de fiecare data am observat ca in jurul orei 20.00 incep sa se elibereze mesele.

Re: București IDM

Problema e ca si in cazul fericit in care gasesti masa dupa 18.00, nu gasesti decat la fumatori - destul de neplacut :(

Re: București IDM

Cat costa la IDM sa inchiriez o masa in weekend o ora?( sambata ) adica astazi?? cel mai probabil pana in ora 2 termin
Am sanse sa gasesc vro masa libera??
La ora 12 sunt aklo , dar gasesc loc?

Back
Sus