Campionatul national-individual seniori ROMSTAL 2014

Teodorus

junior
Scor reacție
2
Vârstă
43
Locație
București
afis%20CNI%20seniori%20Buzau.jpg

Deocamdata nu se stie.De obicei transmitea GSP TV,dar se pare ca se va desfiinta si va fi inlocuit cu ZU TV.

Poate cineva din BUZAU stie dc posturi locale de televiziune online sunt interesate de aceasta competitie sa ne ofere si noua linkul.
MUSCEL TV a transmis anul acesta in direct TOP 12 seniori si prima etapa din superliga.

am o intrebare. Se pot inscrie la acest concurs jucatori nelegitimati. n-am mai apucat sa ma legitimez datorita analizelor medicale care au venit destul de tarziu. analizele sunt ok.

am o intrebare. Se pot inscrie la acest concurs jucatori nelegitimati. n-am mai apucat sa ma legitimez datorita analizelor medicale care au venit destul de tarziu. analizele sunt ok.

cetatenie romana si sa apartii unui club afiliat FRTM(deci legitimat)
La simplu masculin anul acesta pe tablou de 64 cu 16 favoriti s-a stabilit 24 de grupe eliminatorii cu primii 2 clasati pe tablou de 64.
Mult spor la antrenamente si succes la anul.

- - - Actualizat - - -

Leorda Rares – Cojanu Ciprian 3-2(11-5,1-11,11-7,3-11,11-9)
site FRTM
16 GRUPE de calificare pt tablou eliminatoriu

Felicitari Boaca V si Cosmin F. Nici nu prea le-as spune surprize pt ca am vazut live cum joaca. Bravo baieti!

Felicitari Boaca V si Cosmin F. Nici nu prea le-as spune surprize pt ca am vazut live cum joaca. Bravo baieti!

Felicitari si lui Ion Marius care, alaturi de cei doi, reprezinta AmaTur-ul pe tabloul eliminatoriu. :clap:
Fara sa pomenim fostii si actualii divizionari A, Rares Leorda si George Durdun. Bravo lor!

Dar macar o actualizare a rezultatelor de azi se putea face, daca tot n-a transmis nimeni. Mi se pare penibil ca in secolul 21 sa n-ai niciun fel de informatie, sa nu se faca un tablou principal, sa nu stim niciun rezultat, NIMIC!!! E bine ca in Amatur se poate face dar la frtm NU! La cum se misca amaturul, in curand o sa avem live pe net meciurile astea iar rezultatele de la nationale le aflam si noi pe marti, miercuri din pagina a 10-a a unui ziar, in vreun colt de pagina, daca mai e loc!

Back
Sus