Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
[...] eu nu cred in chestiile astea...atacanti,defensivi...am jucat cu multi atacanti si s-au linistit rapid cand au inceput sa le traga in fileu si prin pereti...un jucator bun trebuie sa faca ambele faze...daca ajungi prin iasi,te astept la o tacaneala![]()
joaca intai cu un jucator defensiv bun si abia atunci ai sa-ti dai seama ce fel de atacant esti...de fete ce sa zic...poti da topspin cu orice fata...eu dau cu iarba palio...eu zic ca trebuie sa ai si o solutie de rezerva in caz ca esti atacat...in tenis ,daca nu stii in primul rand sa te aperi , esti mort...eu nu cred in chestiile astea...atacanti,defensivi...am jucat cu multi atacanti si s-au linistit rapid cand au inceput sa le traga in fileu si prin pereti...un jucator bun trebuie sa faca ambele faze...daca ajungi prin iasi,te astept la o tacaneala![]()
Daca nu te antrenezi in fiecare zi, o sa cam ai probleme cu tenergy-ul la jocul scurt, din cate am inteles...
Cred ca cele mai bune fete pentru topspin si speed, sunt Zhang Yining, Guo Yue, Wang Nan si au aparut acuma unele noi cum ar fi: Liu Shiwen, Kasumi Ishikawa, Li Xiaoxia, etc. ;-)