Cu ce diluez lipiciul?

Pascalau

New Member
junior
Scor reacție
3
Locație
Voluntari
Am cumparat de mai multa vreme, de la un coleg de forum, o sticluta de lipici pe baza de apa. Nu l-am folosit de vreo juma' de an si acum vad ca are capacul crapat si lipiciul e foarte vascos. Il mai pot folosi? Pot sa-l diluez cu ceva?

cel mai bun raspuns ar trebui sa-l primiti de la vanzator sau producator ......( parerea mea )

Am cumparat de mai multa vreme, de la un coleg de forum, o sticluta de lipici pe baza de apa. Nu l-am folosit de vreo juma' de an si acum vad ca are capacul crapat si lipiciul e foarte vascos. Il mai pot folosi? Pot sa-l diluez cu ceva?

Merge clar cu apa, am făcut și eu cu revolution 3 v?scozitate medie. Am pus putina apa și să să rezolvat problema.

cel mai bun raspuns ar trebui sa-l primiti de la vanzator sau producator ......( parerea mea )

Ce treabă are vânzătorul sau producătorul cu faptul că sa spart capacul? Se mai întâmplă la un singur soc. Nu cred că e de vina producătorul sau vânzătorul.

se pare ca am fost inteles gresit . daca cumperi ceva cui ceri informatii ( inainte de... si dupa ) ? ....trebuia sa stau linistit si sa ma uit ca multi altii ( si doar am fost avertizat sa nu ma bag in diverse discutii pentru ca se vor gasi destui sa-mi umple frigiderul ) . scuzele mele .

se pare ca am fost inteles gresit . daca cumperi ceva cui ceri informatii ( inainte de... si dupa ) ? ....trebuia sa stau linistit si sa ma uit ca multi altii ( si doar am fost avertizat sa nu ma bag in diverse discutii pentru ca se vor gasi destui sa-mi umple frigiderul ) . scuzele mele .

Stai liniștit nu cred ca sa supărat cineva aici unul întreaba altul răspunde nu e cu supărare, eu i-am trimis la un coleg lipici și la ținut într-un recipient care nu era închis ermetic și sa uscat, lipiciul se tine într-un recipient sa fie bine închis, nu mi-a venit ideea să-i zic sa pună apă, iam trimis altul ca e prietenul meu :sneakiness:

Sa ma scuzi te rog, poate nici eu nu am inteles bine. Nu o sa iti umplu frigiderul cu nici un fel de carne, iti doresc o zi frumoasa.

Back
Sus