D dado_daniel senior Înscris 21 Mar 2008 Mesaje 1.589 Scor reacție 4 Vârstă 44 Locație București 26 Iul 2010 #1 Cumpar fata Butterfly Catapult, rosu sau negru sh.
F Fabregas junior Înscris 7 Aug 2010 Mesaje 309 Scor reacție 1 Vârstă 35 Locație Timișoara 7 Aug 2010 #2 Re: Cumpar fata Butterfly Catapult Cat ai oferi pe o fata rosie? Este jucata de 3 ori cate 1 ora si are cateva ciupituri milimetrice!
Re: Cumpar fata Butterfly Catapult Cat ai oferi pe o fata rosie? Este jucata de 3 ori cate 1 ora si are cateva ciupituri milimetrice!
D dado_daniel senior Înscris 21 Mar 2008 Mesaje 1.589 Scor reacție 4 Vârstă 44 Locație București 7 Aug 2010 #3 Re: Cumpar fata Butterfly Catapult Nu as oferi nimic! :biggrin: Lasand gluma deoparte, multumesc frumos dar am rezolvat intre timp, insa am uitat sa declar topic inchis. TOPIC INCHIS.
Re: Cumpar fata Butterfly Catapult Nu as oferi nimic! :biggrin: Lasand gluma deoparte, multumesc frumos dar am rezolvat intre timp, insa am uitat sa declar topic inchis. TOPIC INCHIS.