- Scor reacție
- 0
- Vârstă
- 31
as dori sa imi confectionez o masa de tenis si nu stiu ce material sa aleg sa fie identic cu o masa de tenis. astept niste pareri.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Cu un mic detaliu,ca acea rama sa fie de esenta tare, si bine uscat.Alminteri...lucreaza,se si suceste....etcN-as zice ca o astfel de masa e cea mai buna solutie! Cu materiale la vreo 500 de lei+ajutorul dezinteresat al unui tatic, unchi, frate sau verisor mai priceput, poti sa scoti o masa de vis, cu mult peste ceea ce vei gasi dea gata la acesti bani.! Mesele din hipermarketuri au o mare deficienta, au probleme mari cu planeitatea, blatul avand o tendinta accentuata de a se deforma. Un mod foarte simplu de a-i imbunatati (semnificativ!) performantele, este sa-i montezi pe margini si pe mijloc(pe directia liniei despartitoare)o rama din scandura de 7 cm latime si 2 cm grosime. Rama impiedica deformarea si imbunatateste foarte mult saritura mingii. Daca ti-ai luat masa si mai vrei detalii in acest sens, iti stau la dispozitie.
pentru vopsit, ce recomandati? o cunostinta mi-a recomandat vopsea pe baza de lemn mata...cu ce vopsim? cu pistolul? cu pensula?