ÎNCHIS Donatie echipament tenis de masa pentru copii din Agnita

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Azi pun la posta coletul cu cele doua fete.
Imi cer scuze de intarziere dar am fost plecat din tara.
Sper sa fie de folos.
Cu stima,

Sheshu (Cristian Ilisiu)
Am intrat azi in posesia coletului!
Inca o paleta va fi gata pentru copii in zilele urmatoare.
I-ti multumim mult pentru generozitatea ta!
Te salut cu respect!

Domnule Csaba. Aș dori sa mai fac o sponsorizare copiilor pe care ?i pregatiți. Aș dori sa-l premiez pe cel mai promițator cu o paleta. Va rog sa va g?ndiți pe cine vreți sa premiați și ce caracteristici ar trebui sa aiba paleta. Și promit ca cel ales va avea o surpriza placuta pâna la Moș Nicolae.
Mulțumesc!

Stimate coleg,
propunerea ta i-mi umple inima de bucurie!
In fiecare luna organizam mini-turnee de verificare ca sa ne dam seama unde am ajuns cu pregatirea.
Progresul unora dintre ei este vizibil(in atitudine si in modul de exprimare la masa),paletele pe care le-am facut incep sa-si gaseasca propietarii potriviti.Deja ne-am gandit sa organizam un turneu de Craciun,iar propunerea ta nu face decat sa ne intareasca acest gand!Vom face tot posibilul sa gasim minimul necesar ca sa-i putem premia PE TOTI copii prezenti!I-ti multumim pentru frumoasele ganduri si-ti dorim....mana buna!!!
Te salut cu respect!
---------- Post added 10-Oct-2011 at 10:27 ----------
Se pare ca pentru copii din Agnita "Mos Craciun"este foarte generos si foarte activ in acest sfarsit de an!
Prin persoana Elfului raspunzator de zona noastra,colegul poet-pingpongist ADIMUCU(a carui latura umana o REdescoperim cu mare placere!!!) mult iubitul Mos Craciun s-a gandit si a trimis cele necesare pentru ca copii din Agnita sa aiba un robot de antrenament.
Cine zicea ca nu MAI exista Mos Craciun??!!??
Multumim mult.....mosule!O sa te "umplem" de respect cand o sa treci pe la sala nostra cea noua!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Back
Sus