IL folosesc de f putin timp, dar nu sunt multumit de calitatile lui in ce priveste lipirea mecanica.In instructiunile de pe eticheta scrie ca fețele se lipesc pe lemn la 20 min dupa ungere.
In plus daca nu le bagi la presa, n-ai nici o sansa sa se lipeasca, desi le-am lasat la "uscat" si 40 de minute.La lipirea pe lemn se rasucesc in exterior ca o "pisica de mare".Fetzele sunt Sriver G2.Sa le fie oare scarba de mirosul foarte intzepator al speed-gluului?
E cazul sa-l schimb cu Fair Chack?

In plus daca nu le bagi la presa, n-ai nici o sansa sa se lipeasca, desi le-am lasat la "uscat" si 40 de minute.La lipirea pe lemn se rasucesc in exterior ca o "pisica de mare".Fetzele sunt Sriver G2.Sa le fie oare scarba de mirosul foarte intzepator al speed-gluului?
E cazul sa-l schimb cu Fair Chack?

care era si mai scumpa fata de restul si am vrut n-am vrut am cumparat-o, am obs ca scrie ca tine aprox 6 zile..si mi s-a parut diferita fata de restul..imi place cutia ca are perie mare si lunga, solutia prima oara am crezut ca poate a facut cineva vro manevra sa o combine cu apa cu ceva ca ere prea apoasa asa  :lol: dar daca era nu tine efectul atat...da mirosul e puternic, as fi preferat pe cel de portocale
 care era si mai scumpa fata de restul si am vrut n-am vrut am cumparat-o, am obs ca scrie ca tine aprox 6 zile..si mi s-a parut diferita fata de restul..imi place cutia ca are perie mare si lunga, solutia prima oara am crezut ca poate a facut cineva vro manevra sa o combine cu apa cu ceva ca ere prea apoasa asa  :lol: dar daca era nu tine efectul atat...da mirosul e puternic, as fi preferat pe cel de portocale  dar si efectul e de durata ca sa zic asa..eu am cumparat-o prin primavara-vara anul trecut si nici acum nu am terminat-o dar mai am f putin ca am dat o gramada de straturi pe fata noua...noroc ca mai are antrenorul vro 200 de ml, daca nu as fi trecut la cea ungureasca ieftina si buna dar nu cu acealasi efect lung... pe fetele celelalte de anul trecut am dat prima oara cu daia ungureasca(de care zicea si visco ca foloseste) care e destul de groasa si s-a lipit dupa 2-3 straturi... iar acum pe fata noua am vrut sa dau doar cu enduro pt ca, cand am vrut sa le curat se curatau greu pt ca am mai relipit si cu daia ungureasca si am zis de data asta sa nu le combin solutiile poate o sa mearga mai bine cand va trebuii sa o curat.
 dar si efectul e de durata ca sa zic asa..eu am cumparat-o prin primavara-vara anul trecut si nici acum nu am terminat-o dar mai am f putin ca am dat o gramada de straturi pe fata noua...noroc ca mai are antrenorul vro 200 de ml, daca nu as fi trecut la cea ungureasca ieftina si buna dar nu cu acealasi efect lung... pe fetele celelalte de anul trecut am dat prima oara cu daia ungureasca(de care zicea si visco ca foloseste) care e destul de groasa si s-a lipit dupa 2-3 straturi... iar acum pe fata noua am vrut sa dau doar cu enduro pt ca, cand am vrut sa le curat se curatau greu pt ca am mai relipit si cu daia ungureasca si am zis de data asta sa nu le combin solutiile poate o sa mearga mai bine cand va trebuii sa o curat.