downloaduri "megaupload"

Multumim, Catalin! Sa mai "respiram" niste tenis adevarat! 😉

JOO SE HYUK cu ce lemn ,fețe joaca??

triumph a spus:
JOO SE HYUK cu ce lemn ,fețe joaca??
Blade :BUTTERFLY DIODE(JOO SE HYUK)
FH : BUTTERFLY TACKFIRE DRIVE MAX
BH TSP CURL P1-R

Pentru ca ei nu intorc paleta in mina (exceptie la serve) ... iar pentru atacul agresiv de forehand probabil ca prefera flared.

Cit despre meciul cu defenderul Jang Song, e absolut uimitor ce reuseste... (eu am luat de vreo 2 luni varianta in 5 parti de la http://com.martinspin.ch/video/video/li ... tag=cheung)

Pacat ca nu are vizibilitate si faima de acolo din Koreea de Nord :(

Un pusti (chinez bineinteles)de 19 ani nr 4 mondial,a castigat openul Korean,trecand in semifinala si finala de nr 1 respectiv 2 mondial.
Alt chinez,de aproape 18,XU XIN,a pierdut in finala Protur Belarus la Samsonov dupa ce l invinsese cu 3-0 in competitia pe echipe
Au de unde alege chinezii astia pt fo cateva echipe nationale
Deci,KOREEA OPEN 2008
semifinala
1. MA LONG- WANG HAO
www.megaupload/?d=GLD8OYWW
finala
2. MA LONG-MA LIN
www.megaupload/?d=QPIR46LW

Chinezii au organizat doua meciuri de antrenament ale echipelor nationale de baietzi si fete,acu fo 3 saptamani.
Baietzii contra unei echipe secunde,formata din jucatori din superliga lor,fetele contra unei echipe de juniori
Ma Lin,aflat in forma maxima(tocmai castigase cu 3 zile in urma Japan Open 2008) a intalnit un pusti de 19 ani,Zhang Jike
Care,bineinteles,l a batut de i a sunat apa in cap
MA LIN-ZHANG JIKE,Changchun 2008
www.megaupload/?d=D0450AR7

Daca tot vorbim de copiii din China,iata un meci din finala de echipe BELARUS OPEN 2008.La acest turneu,China si a trimis a 3-a echipa.
XU XIN(aproape 18 ani) il ridiculizeaza pe SAMSONOV
E drept ca acesta isi va lua revansa cateva zile mai tarziu,castigand finala de simplu barbati,in fata aceluiasi chinez
BELAROUS PROTUR TEAMFINAL 2008
XU XIN-VLADIMIR SAMSONOV
www.megaupload/?d=736TCRLW

Daca ne gandim ca pustii aia joaca de pe la 5 ani si fac antrenamente extrem de intensive nu e nici o mirare. In definitiv daca a inceput pe la 5 ani are in spate 13 ani de tenis.
Ca un alt exemplu si Waldner era vicecampion european la 16 ani.

uite cum se antreneaza MaLong (nr. 4 mondial)

Acest tip de antrenament se numeste"multiball training"
Intr o forma oarecum timida,am inceput sa l practic de o oaresce bucata de timp.Primul pas-am cumparat 150 de mingi chinezesti,1 ron 3 buc
O parte din ele erau compromise din start,oricum.Cele cat de cat acceptabile,le am pus intr o cutie mare de pantofi (vreo 120) si am incercat sa facem "multiball sesion". E f obositor,iti trebuie piciore,nu gluma,eu personal rezist max 30 minute. Jucatorii asiatici peholderi,care folosesc in principiu 1 singura fața pt atac(R S M,Li Ching,etc),fac antrenamente multiball pe doua mese simultan,pt a si perfectiona jocul de picioare ,in scopul de a ajunge sa se pozitioneze corect cu forehandul pe ambele parti ale mesei.
In schimb,pt exersarea serviciilor,antrenamentul cu multe mingi este deosebit de util
Iti trebuie 100 de mingi de antrenament(sa economisesti timp),3-5 ron sa inchiriezi o masa o ora(minim),eventual o camera video sa te inregistrezi
si sa razi copios dupa aia.Dar,in prealabil,trebuie sa te uiti la niste inregistrari youtube sau la ceva dvd uri cu serve,ca sa stii ce ti propui
Nu ti trebuie partener dincolo de fileu,lasa mingile sa cada liber pe masa si vezi ce traiectorie iau in functie de efectul pe care le imprimi
Pe you tube,acelasi user mai are postate ceva antrenamente multi-trainig,interesante,deasemeni
Si,apropo,Vali,topicul era"downloaduri megaupload":)NP

cata_60 a spus:
Acest tip de antrenament se numeste"multiball training"
Intr o forma oarecum timida,am inceput sa l practic de o oaresce bucata de timp.Primul pas-am cumparat 150 de mingi chinezesti,1 ron 3 buc
O parte din ele erau compromise din start,oricum.Cele cat de cat acceptabile,le am pus intr o cutie mare de pantofi (vreo 120) si am incercat sa facem "multiball sesion". E f obositor,iti trebuie piciore,nu gluma,eu personal rezist max 30 minute. In schimb,pt exersarea serviciilor,antrenamentul cu multe mingi este deosebit de util
Iti trebuie 100 de mingi de antrenament(sa economisesti timp),3-5 ron sa inchiriezi o masa o ora(minim),eventual o camera video sa te inregistrezi
si sa razi copios dupa aia.Dar,in prealabil,trebuie sa te uiti la niste inregistrari youtube sau la ceva dvd uri cu serve,ca sa stii ce ti propui
Nu ti trebuie partener dincolo de fileu,lasa mingile sa cada liber pe masa si vezi ce traiectorie iau in functie de efectul pe care le imprimi
Pe you tube,acelasi user mai are postate ceva antrenamente multi-trainig,interesante,deasemeni
Si,apropo,Vali,topicul era"downloaduri megaupload":)NP

Am pus linku ala ca raspuns la faza cu "pustii" care il bat pe Samsonov si pe Malin...

Back
Sus