Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Multumesc!!!!!Vă salut, nu am jucat cu acele fețe și probabil nu foarte multi de pe aici le cunosc. După o documentare ușor lapidară, se pare că sunt fețe short pimples, mai pe rom�nește sandviș, dar pare-se că un sandviș din noua generație, cu ceva caracteristici de față soft, cum ar fi posibilitatea de a da și topspin, dedicat in special jocului agresiv cu atac rapid cu forehandul(sandvișul este o armă mult mai letala jucat pe forehand dec�t dacă e folosit pentru a acoperi lacunele la preluare pe rever, adică pentru țăcăneală).
Părerologii spun că �n general fețele cu zimți scurți dau randament mai bun pe lemnele clasice, in 5 straturi, cu ceva flexibilitate. In practică �nsă cam orice părere formulată de alții poate fi cel puțin subiectivă, ca să nu zic nulă c�nd vine vorba de posibilitatea de a avea experiențe similare. Mima Ito și Matthias Falck, adică cei mai reprezentativi jucători cu short pimples au lame cu carbon, foarte multi jucători joacă cu sandvis pe carbon in timp ce alții spun că pot juca mai agresiv cu lame defensive. Eu am pus m�na pe sandvișuri numai pe lame 5ply.
Părerea mea umilă e să-l puneți pe ce lemne aveți, să vedeți cu ce vă simțiți mai bine și să mărturisiți impresiile.
Buna!!!!
Cu ce lemne se pot folosi,pt cea mai mare eficienta aceste tipuri de fete????
Multumesc!!!!
Tapatalkkal küldve az én POCOPHONE F1 eszközömről
Pe bh!!!pe fh sau bh doriti sa o folositi?
Pe bh!!!
Nu am lemn de acel tip,am pus pe un Rossi pbo-c!!!intradevar,e un pic rapid pe acel lemn!!!Un lemn mai stiff si nu foarte rapid. De obicei merge bine pe lemne 7 ply fără carbon.
Buna,dar eu nu sunt un jucator defensiv!!!se poate juca atac cu un astfel de lemn?pe stiga deff all wood merg perfect
mai am un astfel de lemn, am avut fetele alea lipite
Am un lemn,off-,de 5 straturi de la dl.Levi,ce parere aveti?merita incercat?fețele cu zimți scurți fac minuni pe lemnele clasice def, in 5 straturi, doar furnire din lemn
de ce?!
pentru ca e acel dwell time mai lung, care permite mingii sa ia efect mai pronuntat din cauza timpului mai mare de contact cu fețele.
in acelasi still, generezi un spin monstruos folosind de pilda rakza 7 max, puse pe un lemn stiga def
tu, atacant fiind, reusesti acest lucru acum? jocul se castiga din efect la nivelul nostru, si mai putin prin viteza.
Eventual puteti sa-mi trimiteti o poza cu lemnul??la ce pret aveti la vanzare?pe stiga deff all wood merg perfect
mai am un astfel de lemn, am avut fetele alea lipite
Am primit de la un coleg,un lemn stiga allround evolution,astazi il testez!!!