Joola rhyzm p

Stefy

active member
senior
Scor reacție
326
Locație
Zalău
Buna!!as vrea sa cer pareri despre aceasta fata,as vrea sa pun in locul fetelor Rakza 7,pe un donic Ovtcharov carbodpeed!!
Ce parere aveti??multumesc

Chiar nimeni nu foloseste Rhyzm p??o parere despre ea,fata de Rakza7?

eu joc cu Joola Rhyzm-P , si pot spune ca sunt formidabile. Le recomand cu incredere(cu burete de 2,0). Le folosesc pe un lemn cu carbon, sunt fetele cu care m-am inteles cel mai bine si le folosesc de vreo 2 ani(bine, nu pe aceleasi, am tot comandat altele noi), sunt foarte echilibrate ca si spin, control si viteza

Multumesc mult pt informatii!!vad ca folosesti si varianta tech,aceea cum e?despre rhyzm p se spune ca sunt si foarte durabile,e adevarat?

ca si durata , sunt peste media altor fete(dar nici foarte durabile) depinde si de intensitatea si durata antrenamentelor.
Rhyzm tech l-am luat ca sa testez(atunci cand am facut comanda nu am gasit pe stoc rhyzm-p). Sunt mai moi ca duritate, au mai mult spinsi au un control putin mai mare. La nivelul meu de joc prefer totusi Rhyzm-P, ma simt mai confortabil cu "P"-ul decat cu Tech-ul

Rakza 7 este o fata deosebita dar nu este pregatita pentru noile mingi de plastic, daca joci cu 40+ mergi
pe rhyzm p

Subiecte similare

Back
Sus