ÎNCHIS lemn Butterfly (model vechi, fluture negru)

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Alin Popa

active member
senior
Scor reacție
244
Vârstă
41
Locație
Drobeta-Turnu Severin
AmaTur
Cumpar lemn Butterfly, fluture negru, astept oferte si poze, preferabil pe whatsupp. Ma puteti contacta pe nr-ul 0748037441 Maner concav (FL) cu serie!

Ultima editare:
Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Cumpar lemn Butterfly, fluture negru, astept oferte si poze, preferabil pe whatsupp. Ma puteti contacta pe nr-ul 0748037441 Maner concav (FL)

Valabil!

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Valabil

- - - Actualizat - - -

.....valabil....

Poate nu si a dorit ce oferta a avut, iar daca nu ai nimic de oferit stai lin.

- - - Actualizat - - -

Pardon, stati liniștit.

A mai avut, dar le ignora....

Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk

Am raspuns tuturor mesajelor, inclusiv lui Adi, (el mi-a zis ca are un prieten de-al lui, cand i-am cerut detalii a zis ca nu mai are nr-ul lui... oferte sunt, dar multe supraevaluate(tinand cont de starea lemnelor). Inca mai caut, altfel nu as fi actualizat anuntul!

Poate nu si a dorit ce oferta a avut, iar daca nu ai nimic de oferit stai lin.

- - - Actualizat - - -

Pardon, stati liniștit.
In primul rand, nu inteleg de ce interveniti intr-o chestiune care nu va priveste.
In al doilea rand, nu inteleg de ce ma tutuiti ( ne cunoastem cumva?)
In al treilea rand, poate v-ar fi utile niste lectii de gramatica.
Si, in ultimul rand, " sta(t)i lin"

Am raspuns tuturor mesajelor, inclusiv lui Adi, (el mi-a zis ca are un prieten de-al lui, cand i-am cerut detalii a zis ca nu mai are nr-ul lui... oferte sunt, dar multe supraevaluate(tinand cont de starea lemnelor). Inca mai caut, altfel nu as fi actualizat anuntul!
Nu e adevarat! Ati avut mesaj pe WhatsApp la care nu ati raspuns!

Nu e adevarat! Ati avut mesaj pe WhatsApp la care nu ati raspuns!

Asa este nici mie nu mi-a răspuns, poate ca nu o mai are omul acces la nr respectiv 😉
Si da e cam aiurea maniera asta de a proceda, iti cere poze iar dupa ce le trimiti nici macar nu iti spune daca le-a primit necum ca le-a si văzut. Ma rog oameni si oameni.

Ultima editare:
Vezi atașament 15759

Sent from my iPhone using Tapatalk

Imi puteti trimite ceva mai multe poze pe whatsupp va rog, acesta este nr-ul meu 0748037441

- - - Actualizat - - -

Asa este nici mie nu mi-a răspuns, poate ca nu o mai are omul acces la nr respectiv ��
Si da e cam aiurea maniera asta de a proceda, iti cere poze iar dupa ce le trimiti nici macar nu iti spune daca le-a primit necum ca le-a si văzut. Ma rog oameni si oameni.

Vezi atașament 15761

- - - Actualizat - - -

Vezi atașament 15762

- - - Actualizat - - -

Adisorul, ati spus ca nu v-am raspuns, am postat screen shot cu discutia avuta cu dumneavoastra. Va rog frumos sa nu ma mai deranjati!Vezi atașament 15763

Daca citiți cu atentie am spus ca nu mi-ai raspuns pe whatsupp la fel ca si la domnul de mai sus.

Se vede usor din screenshot ca ti-am trimis poze pe 31.10.2019 si ca dupa acea dată nu ai mai zis nimic pe nici un canal de comunicare. Deci ?????

Valabil!

- - - Actualizat - - -

Daca citiți cu atentie am spus ca nu mi-ai raspuns pe whatsupp la fel ca si la domnul de mai sus.

Se vede usor din screenshot ca ti-am trimis poze pe 31.10.2019 si ca dupa acea dată nu ai mai zis nimic pe nici un canal de comunicare. Deci ?????

Aveti dreptate, abia acum am vazut mesajul, am avut mai multe primite si din pacate nu l-am vazut pe cel de la dumneavoastra. N-a fost cu intentie, pana la urma am deschis acest post in interes personal!

Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus