Cumpar lemn Butterfly, fluture negru, astept oferte si poze, preferabil pe whatsupp. Ma puteti contacta pe nr-ul 0748037441 Maner concav (FL) cu serie!
Ultima editare:
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.

Cumpar lemn Butterfly, fluture negru, astept oferte si poze, preferabil pe whatsupp. Ma puteti contacta pe nr-ul 0748037441 Maner concav (FL)
Valabil
A mai avut, dar le ignora....Aveti mp
A mai avut, dar le ignora....
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
In primul rand, nu inteleg de ce interveniti intr-o chestiune care nu va priveste.Poate nu si a dorit ce oferta a avut, iar daca nu ai nimic de oferit stai lin.
- - - Actualizat - - -
Pardon, stati liniștit.
Nu e adevarat! Ati avut mesaj pe WhatsApp la care nu ati raspuns!Am raspuns tuturor mesajelor, inclusiv lui Adi, (el mi-a zis ca are un prieten de-al lui, cand i-am cerut detalii a zis ca nu mai are nr-ul lui... oferte sunt, dar multe supraevaluate(tinand cont de starea lemnelor). Inca mai caut, altfel nu as fi actualizat anuntul!
Nu e adevarat! Ati avut mesaj pe WhatsApp la care nu ati raspuns!
Trimis de pe al meu SM-J510FN folosind Tapatalk
Asa este nici mie nu mi-a răspuns, poate ca nu o mai are omul acces la nr respectiv ��
Si da e cam aiurea maniera asta de a proceda, iti cere poze iar dupa ce le trimiti nici macar nu iti spune daca le-a primit necum ca le-a si văzut. Ma rog oameni si oameni.