VÂND lemnele din anunt (1 Cititor)

Alexchivoiu21

newbie
junior
Scor reacție
20
Locație
Moțăieni, DB
Vand 1) Lemn Butterfly innerforce layer ALC destul de jucat dar intr-o stare acceptabila - 450 lei
2) Lemn Liu Shiwen ZLF stare destul de buna 730 lei
Transportul este gratuit la plata in cont!

fiQVGMx.jpg fiQVEnj.jpg fiQVlwu.jpg fiQV0Zb.jpg fiQVWFV.jpg fiQVXcB.jpg fiQVw91.jpg fiQVNAF.jpg fiQVvoJ.jpg fiQV8Mv.jpg fiQVgFp.jpg fiQVSPR.jpg fiQV4SI.md.jpg fiQVP9t.md.jpg fiQViAX.md.jpg

Ar fi fost de bun simț să specificați că Liu Shiwen este chituit pe margine considerabil că poate sunt persoane care nu au ochiul așa format ori nu au telefoane cu ecrane luminoase și nu disting acele detalii.

In regula, dar deodata ce ati observat asta din poze, cred ca majoritatea oamenilor pot observa sau cere mai multe detalii, poze, video in privat..am respectat regulile forumului iar cine e interesat cu adevarat poate cere detaliile respective..un minim de detalii se pot vedea din pozele atasate, de asemenea pretul vorbeste de la sine..iar ca sa accesezi un forum in 2026 ai nevoie de un telefon cu luminozitatea de care spuneati.. daca dvs ati concluzionat ca nu am “bun simt” ca nu am scris fiecare detaliu al lemnului, mi se pare de prost gust. Si daca ar fi fost asa cum spuneti, cred ca mai frumos dadea sa faceti o remarca in privat, nu sa incercati sa ma puneti intr-o postura josnica ca si cum as fi tepar sau mai stiu eu ce..si sa va ridicati dvs statutul de “ochi format”, dar ce sa facem..poate nu ati avut cea mai buna zi la munca sau acasa, numai bine!✌🏻

1.De regulă când un lemn a suferit reparații lumea specifică acest lucru (chituit, reparat, slefuit, lăcuit, etc) 🫠
2.Nici la Butterfly innerforce layer ALC din acest anunț nu specificați că este chituit și un jucător începător, novice, care poate acum a aflat de forum și își face prima paletă, poate chiar nu sesizează aceste lucruri 😌.
3.Tot de bun simț (sau de boni mores să nu întelegeți că se face referire la persoana dvs) ar fi fost să curațați puțin lemnul innerforce în partea inferioară, nu să îl vindeți murdar (ca să nu zic jegos pentru că nu intenționez nici pe departe să vă jignesc marfa în vreun fel) 🙄.
4. Și nu, n-am avut o zi mai grea astăzi, ci doar încerc să atrag atenția când ceva nu mi se pare tocmai potrivit 😉.
5. Că ați făcut referire la bani mai sus, de prețuri mă abțin să-mi dau cu părerea că este totul subiectiv, sunt de părere că fiecare își stabilește suma convingătoare să cedeze un produs, indiferent dacă acea sumă reflectă sau nu valoarea unui produs 🤭.
O seară deosebită și multă baftă la vânzare! 😶‍🌫️

Bogdan are dreptate , nu stiu cine vrea sa joace cu mucegaitura aia cand mai cauti un pic si gasesti un lemn sa arate ok . Si la cum arata cu siguranta merge si destul de diferit fata de unul nou

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

• Back
    Sus