Masa de tenis Kondition ( emag)

dlazar

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
56
Locație
Dumbravita, Jud Timis
Buna ziua

A jucat cineva pe masa de tenis Masa Tenis Kondition, Interior, pliabila, 18 mm, comercializata de emag?
Sunt incepator dar cea mai mare parte a timpului am jucat la sala unde sunt mese omologate, vreau sa cumpar o masa de interior, acesta are pret atragator si review - uri bune pe site dar.... daca diferentele sunt mari nu as vrea sa arunc banii, la fel cum o faci cand cumpari paletele din supermarket.

Multumesc

Buna ziua

A jucat cineva pe masa de tenis Masa Tenis Kondition, Interior, pliabila, 18 mm, comercializata de emag?
Sunt incepator dar cea mai mare parte a timpului am jucat la sala unde sunt mese omologate, vreau sa cumpar o masa de interior, acesta are pret atragator si review - uri bune pe site dar.... daca diferentele sunt mari nu as vrea sa arunc banii, la fel cum o faci cand cumpari paletele din supermarket.

Multumesc

Nu mai sta pe ganduri... E un pret foarte bun, la ce calitate arata aceasta masa. Cu siguranta este fabricata in China, dar e facuta dupa anumite standarde (adica o copie la vreo masa buna).

S-ar parea ca are aceeasi constructie cu cea pe care am cumparat-o, ambele se pare ca au fost copiate dupa Joola Transporter. Pot sa spun ca este cea mai buna masa hobby pe care am jucat avand un raport calitate pret foarte bun. Eu am cumparat-o la promotie cu 1000 lei. Acum e ceva mai scumpa, dar isi merita banii...

Ultima editare:
Back
Sus