Otilia Bădescu - Platforma program

Multa sanatate si bucurii pentru tine Otilia , dar si pentru familia ta ,prietenii tai si LA inca MULTI ANI in echipa nationala a Romaniei /

LA MULTI ANI , Otilia! Multa sanatate si tot ce iti doresti tu .

FRTM a avut o initiativa laudabila anul acesta . Atunci cind mari nume ale tenisului de masa romanesc sau personalitati ale acestuia isi sarbatoreau ziua de nastere , acest moment fericit era amintit si pe site-ul federatiei . Asa s-a intimplat in cazul lui Gheorghe Bozga , Adriana Zamfir , Constantin Cioti sau Beatrice Romanescu ( este exact ordinea in care au aparut pe site ) .
Am amintit acest lucru pentru ca ieri a fost ziua de nastere a Otiliei Badescu / Unde oare sa se intimplat scurtircuitul informational pentru ca pe site-ul federatiei a fost o liniste totala / Poate ca dl. secretar general al federatiei inca nu a consultat arhiva pentru a afla ce inseamna numele de Otilia Badescu in tenisul de masa romanesc / Sau poate i s-au ascuns cheile de la arhiva de teama sa nu afle ca a fost si este in continuare o mare campioana / Curaj , domnule secretar , bineinteles daca SI DE DUMNEAVOASTRA depind destinele tenisului de masa / Daca nu este asa inseamna ca sinteti prea mic pentru o functie atit de mare / De fapt cea mai mare functie platita de FRTM / Si nu e putin ...

cesemist-ule mai sunt si oameni care nu au uitat de OTILIA,din pacate frtm prinde greu si uita repede,despre secretarul general,iarta-l Doamne,nu e rau intentionat ,mi se pare chiar un om de treaba,dar este prost informat si manipulat la greu.

Re: Otilia Bădescu - Platforma program

este foarte greu sa faci ceva intr-o tara ca Romania.Exista oameni care vor intradevar sa faca lucruri frumoase, numai ca se lovesc mereu de alti care nu vor si de care depind.Un exemplu concludent pentru mine este sala unde merg sa joc.Am un prieten antrenor la clubul universitatea din craiova.Are faorte multi copii la sala,dar nu are sa le dea lemne si le skimba fețele odata pe an.Are campioni si nu are cu ce sa ii duca la concursuri.Eu merg acolo sa joc pentru ca imi place si vreau sa invatz si sa mai dau jos :), nu pentru performanta; si imi pare foarte rau pentru acei copii si pentru el care se zbate enorm sa poata sa le ofere conditii decente de antrenament.

Back
Sus