Bună seara tuturor !
Am o dilemă: Vreau să reconfigurez niște palete și am la dispoziție următoarele setup-uri:
1. Paletă cu lemn Levi 5 straturi lemn (ar trebui să fie OFF-, cam lent însă, nu a plăcut nici unui jucător cu experiență, mi-au spus că vibrează enervant și nu are niciun control, e "aiurea" (!), lucru total surprinzător pentru mine, deoarece dl. Levi are doar recomandări de excepție pe forum, nu știu ce să zic, eu nu am experiența necesară pentru a da un verdict competent), față B.T. 80 FX pe FH (2,0) și Tackiness Chop II (1,9) pe BH. O paletă de control, dar neputincioasă în fața unui adversar mai agresiv. Se pare că nici Chop II nu se prea potrivește în setup...;
2. Paletă cu lemn Tibhar Red Cypress (7 straturi lemn), OFF- spre OFF, fețe B.T. 05 (mai veche și cu fețele uzate, a fost prima achiziție profesională acum un an și jumătate, nu m-am adaptat, am renunțat destul de repede);
3. Paletă cu lemn Butterfly Petr Korbel SK 7 ( 7 straturi lemn, OFF, un lemn bun pentru mine), față B.T. 80 (2,0) pe FH și TUTTLE BEIJING IV (2,1) pe BH (chinezească). O am de aproape o lună, toți au apreciat-o, au considerat că are și control și spirit ofensiv, eu mai am nevoie de timp, mai ales că fața chinezească e un pic diferită de celelalte ( poate o schimb cu Yasaka Rakza 7 Soft sau cu Yasaka X Soft)...
?n privința lemnelor aș încerca mai târziu doar un Primorac OFF- (varianta japoneză)...
?n privința fețelor vreau să experimentez ceva defensiv, potrivit unui apărător modern (momentan o Giant Dragon's Talon Special, apoi, poate, Yasaka Antipower).
Aș folosi pentru început primele două lemne sus-menționate. Variante:
1.Lemn Tibhar cu Tackiness Chop II pe BH și B.T. 80 FX pe FH ( sau păstrez B.T. 05 pe FH).
2.Lemn Tibhar (05 pe negru și iarba pe roșu).
3.Lemn Levi cu iarbă pe roșu și ceva de atac și control pe negru (Tuttle Beijing IV, Yasaka X, B.T. 80, Tibhar Evolution MX-S etc.
Vă rog, niște sfaturi competente, incluz?nd variante realiste Mulțumiri anticipate !