Partener antrenament bucuresti amator/mediu

mikel

rookie
boboc
Scor reacție
0
Vârstă
40
Locație
București
Salutare

Prins microb ping-pong in liceu. Jucat constant in perioada aceea in curtea scolii (chiar si iarna cu manusi, dadeam zapada la o parte de pe mese si jucam ore intregi) apoi destul de ocazional prin facultate si sporadic mai apoi.

As vrea sa reincep o activitate cat de cat constanta (sa zicem 1 zi pe sapt). Eventual chiar un grup de 3-5 persoane, stabilit 1 zi de antrenament pe saptamana intr-o seara a saptamanii, inchiriat 2 mese, schimbat parteneri, invata reciproc, corectari joc, etc.

Sunt genul ambitios si competitiv dar ma intereseaza mai mult progresul si sa simt ca imi imbunatatesc jocul. Stilul meu as spune ca e mai degraba defensiv (mi-a placut intotdeauna sa reusesc sa pun mingea pe masa din orice pozitie) dar as vrea sa lucrez si la ofensiv

Daca e cineva dornic de o asemenea activitate, feel free to contact me sau lasati mesaje/sugestii aici.

Salut . In ce zona vrei sa joci ,in berceni la grand arena viva sport ,sau in regie la top tenis idm ?

salutare. pt mine ar fi mai apropae in berceni dar ma pot adapta pentru oriunde in bucuresti

Si eu sunt interesat de parteneri de antrenament, sunt incepator spre mediu, si stau in Popesti, Grand Arena fiind super OK pt mine, dar nu m-ar deranja sa ma deplasez si pana la IDM.

Eu am fost de câteva ori și ?ți pot spune ca sunt participanți de toate nivelurile dar majoritatea sunt începători.
Partea buna este ca gasesti și jucători mai buni sau de nivelul tău cu care te poti imprieteni si merge in alte zile sa te antrenezi.
O zi buna.
Ps. Aceste intalniri sunt in fiecare Marti si Vineri de la 19:30 si Duminica de la 17:00

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Back
Sus