katyacsinia junior Înscris 5 Iun 2005 Mesaje 278 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație Suceava 30 Iul 2005 #1 Cred ca ar fi ceva sa reusim sa imprimam niste tricouri cu sigla sit-ului. Sau poate dam un nume forumului. O imagine ceva...hai sa ne gindim.
Cred ca ar fi ceva sa reusim sa imprimam niste tricouri cu sigla sit-ului. Sau poate dam un nume forumului. O imagine ceva...hai sa ne gindim.
katyacsinia junior Înscris 5 Iun 2005 Mesaje 278 Scor reacție 0 Vârstă 57 Locație Suceava 25 Aug 2005 #2 Sper sa-mi gasesc un sponsor pentru viitoarele deplasari. Sint hotarit sa onorez toate invitatiile ...din tara. :wink:
Sper sa-mi gasesc un sponsor pentru viitoarele deplasari. Sint hotarit sa onorez toate invitatiile ...din tara. :wink:
M modetvas boboc Înscris 29 Aug 2005 Mesaje 88 Scor reacție 0 Vârstă 46 Locație Târnaveni, Mureș 1 Sep 2005 #3 pe langa denumirea formului sa incercam sa gasim si o sigla ... sau daca nu o imagine reprezentativa. ce ziceti?
pe langa denumirea formului sa incercam sa gasim si o sigla ... sau daca nu o imagine reprezentativa. ce ziceti?