recomandare fete lemn levi off

dubovici cristian

rookie
cadet
Scor reacție
0
Vârstă
40
Locație
sighetu marmatiei
Buna ,as dori sa-mi recomandati niste fete noi de preferat europene, pt lemnul din imagine.momentan folosesc aceste fete chinezesti insa as vrea un upgrade.joc de la semidistanta. va multumesc!

- - - Actualizat - - -

Imi pare rau dar nu reusesc sa incarc pozele,lemnul e d un maro inchis,iar fetele in prezent sunt cv yinhe moon

Xiom Vega Pro. Viteza, spin, control, are tot ce-ti trebuie.

Xiom Vega Pro. Viteza, spin, control, are tot ce-ti trebuie.

Subscriu pentru xiom vega pro pe care o folosesc și eu de vreo 2 ani. Totuși sunt surprins ca dl. Laky nu ti-a recomandat și victas limber pe care dansul l-a folosit, lăudat, apărat și vândut cu succes o perioada consistenta de timp ;)
Spor la alegeri.

buna ziua

daca jucati aproape de masa 2,0..pentru semidistanta 2,2
multumesc
0728747067

Si eu cred ca meg foarte bine vega pro pe un lemn maro inchis 😊

Am folosit si eu un lemn Levi Sintech OFF cu fete TSP Ventus Speed si Victas Limber 01; o combinatie pe care o recomand doar celor cu un nivel tehnic mediu spre avansat.

In sfarsit am primi,lipit si probat fetele xiom vega pro 2.0 recomandate d dl Laky pt lemnul meu Levy off,caruia ii multumesc pe aceasta cale. Am crezut ca va trebui o perioada de acomodare ,dar ce sa vedeti,control,viteza,spin toate la superlativ,asa cv nu am vazut!!jos palaria in fata voastra domnilor

Back
Sus