TopTenisArena
organizator principal
Va multumesc tuturor pentru participarea numeroasa si va astept la urmatorul turneu Amatur (A), 14-15 septembrie, pentru a sarbatori 9 ani de TTA. Felicitari tuturor!
Catalin dutu
Catalin dutu
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Dragi organizatori,
revin cu problema de la grupa inferioara numarul 2 de la AVANSATI.
Si scorurile si numarul de victorii din dreptul meu sunt eroate.
Va rog sa corectati.
Ce-ai nea Gigi? Iar te doare?Comisarul Catani face legea in Open Amatur oriunde merge. Rar asa coloana verticala, curaj si determinare ! Pacat de cei care se tem si de umbra lor, desi pot da examen de admitere Open . Se stiu ei . Asa-i romanul....![]()
Daca vrei tricoul de campion judetean spune... Eu m-am dat la o parte, Marius se da si el, vorbesc si cu Cristi si se rezolva...Comisarul Catani face legea in Open Amatur oriunde merge. Rar asa coloana verticala, curaj si determinare ! Pacat de cei care se tem si de umbra lor, desi pot da examen de admitere Open . Se stiu ei . Asa-i romanul....![]()
Comisarul Catani face legea in Open Amatur oriunde merge. Rar asa coloana verticala, curaj si determinare ! Pacat de cei care se tem si de umbra lor, desi pot da examen de admitere Open . Se stiu ei . Asa-i romanul....![]()
Romănul e concentrat pe capra vecinului...Monseur Gigi pt. finala de la Bistrița nu se dau puncte bonus, imi pare rau atat am putut.![]()
22.00La ce ora s-a terminat concursul de începători? Mulțumesc