AmaTur: Turneu A+ Regional "Ziua Națională AmaTur", București - 07/08.09.2019 (Zona 3)

Va multumesc tuturor pentru participarea numeroasa si va astept la urmatorul turneu Amatur (A), 14-15 septembrie, pentru a sarbatori 9 ani de TTA. Felicitari tuturor!
Catalin dutu

Bravo Eduard, felicitări! O adevărată plaxere sa joc cu tine și o adevărată lectie de tenis de masă! Felicitari organizatorilor!

Felicitări celor de pe podium și tuturor participanților!
Atmosfera de la TT Arena,deosebită! Felicitări Cătălin!

Regret faptul că, din cauza problemelor medicale, am renunțat la experiența eliminatoriilor..
Oricum, faptul că am participat, reprezintă un obiectiv îndeplinit, pentru mine.

Aștept să ne revedem sănătoși.

Felicitari Eduard....ti-am spus eu ca vor veni si zilele bune!!
Imi pare rau pt. Marcel, e un jucator bun....:(

Dragi organizatori,

revin cu problema de la grupa inferioara numarul 2 de la AVANSATI.
Si scorurile si numarul de victorii din dreptul meu sunt eroate.
Va rog sa corectati.

Multumesc tuturor pentru felicitarile care mi-au fost adresate.

Le dedic Lupilor aceasta cupa! Ei sunt cei care ma ajuta in mod constant in incercarea mea de a-mi imbunatati nivelul de joc. Iata ca uneori mai apar si rezultatele. :applause:

De asemenea, multumesc Organizatorilor pentru eforturile depuse ca turneul sa se desfasoare in conditii cat mai bune.
Urez noului TTA sa continue sa fie o prezenta activa si cat mai lunga in viata amatorilor de tenis de masă din București!

Numai bine!

Deloc surprinzator rezultatul colegului de echipa București 2 Edy Constantin. Sper ca de asta data sa ti se inchida definitiv portile categoriei Incepatori.:victorious:

Comisarul Catani face legea in Open Amatur oriunde merge. Rar asa coloana verticala, curaj si determinare ! Pacat de cei care se tem si de umbra lor, desi pot da examen de admitere Open . Se stiu ei . Asa-i romanul....:disillusionment:

Comisarul Catani face legea in Open Amatur oriunde merge. Rar asa coloana verticala, curaj si determinare ! Pacat de cei care se tem si de umbra lor, desi pot da examen de admitere Open . Se stiu ei . Asa-i romanul....:disillusionment:
Ce-ai nea Gigi? Iar te doare?

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Daca vrei tricoul de campion judetean spune... Eu m-am dat la o parte, Marius se da si el, vorbesc si cu Cristi si se rezolva...

Trimis de pe al meu Huawei Mate 10 PRO folosind Tapatalk

Romănul e concentrat pe capra vecinului...Monseur Gigi pt. finala de la Bistrița nu se dau puncte bonus, imi pare rau atat am putut.:culpability:

Back
Sus