lucian dumi
junior
Marti, la Constanța echipa masculina a Romaniei intalneste reprezentativa Cehiei, incepand cu ora 21:00. Vizionare placuta si hai Romania.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
se gasesc si la noi de cumparat, or fi scumpe???Aurel Fratea a spus:Gerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.
Din cate am auzit pretul se situeaza undeva la 25-30 euro/mp. I-am dat eu o idee d-lui Vladu sa puna OSB pe jos. In conditiile actuale este cel mai rentabil ca pret si foarte comod in utilizare.bogdan a spus:se gasesc si la noi de cumparat, or fi scumpe???Aurel Fratea a spus:Gerflor, sunt suluri late de un metru si lungi de 10 m si 5mm,pe acelea s-a jucat la Olimpiada de la Sydney 2000,au fost scoase apoi la licitatie si cumparate de sponsorul echipei din Constanța.
Gerflor seria TARAFLEX (3 straturi, catapultarea mingii >97%, elasticitate 0,4-0,5 m/s, amortizare soc >25%). Exista atat in varianta mobila (se monteaza pt. o perioada scurta) cat si in suluri de 2 m. pentru montare definitiva.bogdan a spus:apropo stie cineva cum se numeste suprafata pe care s-a jucat aseara?
vrea un prieten de-al meu sa faca o sala de tenis si nu stie ce sa puna pe jos.
asa ebogdan a spus:am inteles ca nenorocitii draq au intrerupt transmisiunea la meciul decisiv, se pare ca adi a castigat si s-a intrat la dublu.
ce scarbe astia de la antena 1,2,3,4,5,6,7,8 si gsptv 1,2,3,4,5,6,7,8......