Sâmbătă , 17.02.2018, trebuia sa particip la turneul de la Dumbravita. Vineri seara eram apt de joc, dar sâmbătă dimineața n-am mai putut sa ma scol din pat ( mi s-a blocat partea lombara a coloanei ). Cine are ghinion nu se blochează joi ( când se mai poate retrage fără penalizare ). Se blochează sâmbătă, ca sa mai acumuleze 2 puncte de penalizare. Deci sâmbătă am acumulat in total 6 puncte. Vineri 23.02.2018 seara, am dat telefon la Marcel sa-l întreb dacă pot sa vin la turneu la Brăila. Mi s-a răspuns clar ca nu se poate fiindcă sunt suspendat. Asta e regula, dar eu cred ca nu e nici măcar in avantajul organizatorilor, deși in sensul asta s-a plasmuit regula. Eu zic ca putem sa nuanțăm puțin aplicarea regulii. Ar fi mai omenește si totodata si in avantajul organizatorilor, sa se dea libertatea organizatorilor de a-i trece pe cei cu penalizări de 6 puncte, pe lista de rezerva si sa poată participa la turneu dacă, in final, nu se completează locurile. Cred c-am ?mpăca si capra si varza. Si, poate mai exista si alte soluții. Nu trebuie sa fim atât de rigizi între noi, ca doar nu suntem dușmani !