Tibhar Samsonov Carbon

• Autor subiect Autor subiect vali
  • Dată creare Dată creare

vali

active member
senior
Scor reacție
115
Vârstă
54
Locație
Timișoara
A dat cineva cu el ? Cat e de rapid ?

Nimeni nimic ? Macar despre manerele de la Tibhar , am vazut ca cel concav arata putin altfel decat la alte firme. Este comod?

Re: Tibhar Samsonov Carbon

vali a spus:

am dat eu, a avut un prieten...

e foarte dur, sare foarte tare, are si un sweet spot mare, dar parca ii lipsetse ceva, nu stiu sa zic ce anume... :D ...stii ca sunt unele lemne care parca iti plac, dar nu te conving 100%...eu zic sa il incerci inainte sa il cumperi :)

Re: Tibhar Samsonov Carbon

Eugen a spus:
vali a spus:
am dat eu, a avut un prieten...
e foarte dur, sare foarte tare, are si un sweet spot mare, dar parca ii lipsetse ceva, nu stiu sa zic ce anume... :D ...stii ca sunt unele lemne care parca iti plac, dar nu te conving 100%...eu zic sa il incerci inainte sa il cumperi :)

Din pacate mai greu cu incercatul , pana gasesc pe cineva care il are ... :(

katyacsinia a spus:
Am jucat si eu o perioada cu el.
Super lemn.Erau puse pe el niste fete Butterfly Sriver G2.
O combinatie reusita.
Am observat ca Samsonov serveste ca mine,sau eu ca el...?!
(arunca mingea mult in sus cind serveste).
http://www.4shared.com/file/15402060/a8 ... serva.html

Arunca mingea in sus si face aceeasi miscare pana in momentul impactului cu mingea cand cu o fractiune de secunda schimba imperceptibil felul in care loveste mingea. E un maestru al deghizarii !

Adversarii cred ca se relaxeaza pentru ca Vlady nu ascunde nimic in timpul serviciului si serviciul pare usor de "citit".

Ce parere aveti de maner ? Cu ce tip de maner ati jucat cu Carbonul ?

Ati avut dreptate - e super lemn , pleaca mingea din paleta glont , nu alta. La mingile scurte si lente ai destul control cat sa o pui unde vrei .

Back
Sus