TURNEU A București 21.06.2008 Amatour-Voluntari

valigti

Active Member
senior
Scor reacție
18
Vârstă
56
Locație
București
Domnul Dascalitei nu mai poate ajuta cu organizarea turneului din Buc din data de 21 asa ca o sa preiau eu si o sa-l tinem la o sala tip " Nastase" care prin amabilitatea conducerii din Voluntari o sa ne-o puna la dispozitie pentru simbata viitoare .
Asa ca o sa avem o noua locatie pentru acest turneu , o sa anunt eu locatia exacta , mai dificil este cu mesele ca acolo nu avem decit 6 , care bineinteles ca sint profesionale dar nu facem fata doar cu atitea si mai ne trebuiesc cel putin 2 . Se fac eforturi pentru descoperirea celor ce pot ajuta cu mesele .
O sa limitez inscrierea pina la un numar maxim de 80 participanti + rezerve ca sa nu mai patzim ca data trecuta cind o parte din noi am stat pina la orele 13.00 ca sa putem juca . Nu e bine nici ptr. turneu nici ptr. oameni sa-i tii ore intregi in asteptare . Asa o sa facem grupe de 10 apoi vedem , grupe de 6 sau mai repede 4 (deci se califica 4 ) care vor merge direct in eliminatoriu . In acest fel toti cei veniti vor avea parte de cel putin 9 meciuri care pot dura pina la 14.00 16.00 , si toti vom juca incepind cu primele ore ale diminetii . Cei care nu vor "prinde" etapa asta sigur vor putea venii la urmatorul turneu . Oricum am vazut ca sint multe turnee perioada asta asa ca se poate juka practic in fiecare saptamina .

O sa revin cu amanuntele de rigoare saptamina viitoare .
Deocamdata caut sponsorizari ptr. acest eveniment , daca cineva vede acest mesaj si poate ajuta este rugat sa ma contacteze .
Sa incercam si noi sa aducem turneul la valoarea celor din tara sau de ce nu, poate mai bine .

Faci destule ptr. Galați , caut pe aici ceva , printre Bucuresteni .
Daca nu gasesc o sa o sa limitez tot pina la suma adunata de la participanti si asta e .
Totusi am sperante ca voi gasi ajutor .

La Voluntari nu este antrenor Fodoran?!?cum de este ala de acord sa va dea sala ca,stiu ca-i cam ciufut?!?va uirez participare maxima si multa Bafta la toata lumea..........Felicitari !! lui Noniro pt. ceea ce face in Galați dar,nu cred ca are pe acolo antrenori prea PROFESIONISTI.......fara suparare[/b][/i]

gheorghe tm a spus:
La Voluntari nu este antrenor Fodoran?!?cum de este ala de acord sa va dea sala ca,stiu ca-i cam ciufut?!?va uirez participare maxima si multa Bafta la toata lumea..........Felicitari !! lui Noniro pt. ceea ce face in Galați dar,nu cred ca are pe acolo antrenori prea PROFESIONISTI.......fara suparare[/b][/i]

multumesc dar nu stiu ce treaba au antrenorii in chestia asta?

eu am oferit sprijin material sau de orice alta natura pot pt vali ca e prietenul meu.

antrenori buni avem tot fara suparare 😉 numai ca sunt mai in varsta aku.....

stiu ca e putin cam devreme..dar imi anunt participarea inca de pe acum, impreuna cu un amic

Bratu Bogdan - amatori
Dragan Daniel - amatori

Putina rabdare, Vali o sa puna un anunt oficial pe un topic nou , dedicat inscrierilor pentru turneul de la București (cel in care spune ca va da mai multe detalii)

Pentru concursul din București se mai inscrie

GRIGORE ALEXANDRU MIHAI

CAMPINA

21 DE ANI AMATORI

Din București, la amatori Frusina Marius si Onut Aurel.

turneu bucuresti 21 iunie

turneu bucuresti 21 iunie

Din Ploiești:
Horia Nitescu-amatori
Andrei Nicolae- amatori
Mihai Balan- open

LOCALITATEA: București
DATA: sambata 21 iunie 2008 ORA: 9:00
SALA: sala de sport VOLUNTARI
ADRESA : Comuna Voluntari , lipita de sectia de politie Voluntari ,se poate ajunge de pe sos Colentina la intersectia cu Fundeni se face stinga pe 7 noembrie si se tine inainte 3-4 Km , deci nu este departe , adresa exacta , str. Tudor Vladimirescu nr. 40
TIP MESE: Donic Persson 25 + Yasaka Progress
NR. MESE: 8
SPATIU DE JOC: excelent + mantinele
TIMPUL PROBABIL ALOCAT: intre 9:00 si 20.00
NUMARUL MAXIM DE JUCATORI ADMISI: 80 + 5 rezerve
TAXA PER JUCATOR: 20 ron
TAXA ORGANIZARE: 0 ron
MATERIALUL DE PREMIERE: incercam sa premiem ambele categorii pina la locul 3 (deci 6 premianti ) , e posibil sa avem juniori , daca sint mai multi de 10 o sa incercam sa le facem o grupa separata .
SISTEMUL PROBABIL DE JOC: grupe de 10 apoi vedem , grupe de 6 sau mai repede 4 (deci se califica 4 ) care vor merge direct in eliminatoriu . In acest fel toti cei veniti vor avea parte de cel putin 9 meciuri care pot dura pina la 14.00 16.00
NR. DE CAPI DE SERIE: conform clasamentului AMATouR
INSCRIEREA PARTICIPANTILOR: numai pe forum , in doua categorii amatori si respectiv open , fiecare la inscriere sa specifice categoria si locatia in cazul celor care nu au la avatar si virsta in cazul juniorilor .

observatii :
Cei inscrisi mai sus ramin inscrisi , ceilalti sa o faca mai jos .
Datorita situatiei premiile la acest moment constau in cupe , medalii , si diplome . Daca pina vineri primim ajutor financiar si ptr. premii atunci vor exista si ele .
La orele 13.00 vom avea o scurta pauza de masa .

din Pitești :
Vladu Nicolaie ,55 ani amator / debutant
Doba Vasile , 54 ani amator
Ciuca Dan , 49 ani amator / debutant
Dinicescu Ion 58 ani amator .

din București:
Eugen Dona - open
Chiru Paul- open
Vaduva George- open
Angelescu Mihai- open
Mocanu David- open
Vaduva Andrei - amator
Vaduva Filip - amator
Alexandrescu Marius - amator
Vasile Viorel - amator
Dumitru Marius - amator
Neagu Paul - amator
Fodoran Cosmin - amator

Tot din București:

Liviu Vasiluta - amatori (debutant in AMATour)
Daniel Gheorghe - amatori

o localizare mai exacta :idea:
nu se gaseste localizarea mentionata :cry:

jordach a spus:
o localizare mai exacta :idea:
nu se gaseste localizarea mentionata :cry:
La intersectia soselelor Colentina cu Fundeni,din directia Adjud ,se face la drepta pe strada Abdronache.Se merge vreo 2 km,treci calea ferata si urmaresti pana vezi pe partea dreapta o troita.Virezi la dreapta dupa care ai sa vezi sala langa sectia de politie.

nu cu masina ci cu RATB sau pe jos din zona ( parca tramvai 21 ) si de acolo mai departe !!!

Back
Sus