FELICITARI !!! asa salt spectoculos "prin iarba" sau mai bine zis datorita ierbii si pasiunii pt sport ...Bravo Mihai....de apreciat si organizarea :fara timpi morti , fara intarzieri....ca de fiecare data asa e "acasa" la d-l Toma , multumim !!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.
Felicitari MIHAI! Sa ne intalnim si la alte competitii sanatosi, pentru o eventuala revansa sau de ce nu, pentru schimb de experienta in domeniul "materialelor" aprobate binenteles.Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.
Rog afisarea listei de inscriere completa pentru amatori (101 participanti si nu 100). Lipseste dl. Niculae Dan, care l-a eliminat pe dl. Marin Floricel. Am detectat aceasta eroare, vrand sa aflu ce traseu as fi avut daca as fi castigat meciul cu dl. Marin Floricel. Se pare ca a fost bine asa cum s-a intamplat. Pe de alta parte, punctajul este altul pentru 101 participanti decat pentru 100.