"Sala Dacia" din Curtea de Agres incepe incepe sa dea roade - felicitari.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Felicitari Bebe! Mare noroc ai avut k n-am venit la turneu, sigur locul 1 era al meu!!!!!!!!!!!
Ne vedem la Baicoi!
La cat de ok a iesit acest turneu,cuvintele nu-l pot descrie.Trebuie sa fi fost acolo ca sa simti atmosfera placuta,prietenoasa,conditii de joc,o gazda ocupata tot timpul sa nu ne lipseasca nimic - si care ne-a facut sa ne simtim extraordinar.
Felcitari Adi Lazaroiu si echipei care te-a ajutat in organizarea acestui turneu !
Felicitari premiantilor si bineinteles prietenilor mei din Curtea de arges care au "umplut" pentru prima data podiumul,Florin Rada si Geo Zavricescu(locul 3,respectiv 2 la Amatori-lucru imposibil de realizat fara sprijinul d.lui Vladu Nicolae-Curtea de Argeș,care ne gazduieste indiferent de ora din zi sau noapte la sala aflata in incinta Dacia Service unde ne antrenam) ,precum si tuturor participantilor !
Multumim Campioanei noastre Otilia Badescu pentru participare,si tare as dori ca la Targoviște acest turneu sa nu fie ultimul in acest an !
![]()
2012 s-au 2011 ce a prezis Nostradamus?!!!Draga Vali Nostradamus, premonitia ti s-a implinit: Turneul Final 2012 va avea loc la Targoviște!
Ne vom revedea la ultimul turneu al anului!