Re: TURNEU B - AKC BUCURESTI ED II A + L - 18.07.2010
imi cer scuze , nu mai pot sa ajung. multumesc.
imi cer scuze , nu mai pot sa ajung. multumesc.
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Ma bucur ca sfaturile mele si ale d.lui Bodeanu te-au ajutat sa castigi open-ul !Durdun Gheorghe a spus:Multumesc tuturor participantilor si vizitatorilor, un mare multumesc pentru dl. Dan Bodeanu si dl. Vali Suta care m-au ajutat cu cateva sfaturi, iar dumneavoastra celor care nu ati reusit sa ajungeti la acest concurs, va asteptam in numar cat mai mare peste 2 saptamani la cea de a III-a editie a turneului din data de 31.07.2010, pana atunci toate cele bune.
Gheorghe Durdun
Ma bucur ca sfaturile mele si ale d.lui Bodeanu te-au ajutat sa castigi open-ul !Vali Suta a spus:[quote="Durdun Gheorghe":33jny7gf]Multumesc tuturor participantilor si vizitatorilor, un mare multumesc pentru dl. Dan Bodeanu si dl. Vali Suta care m-au ajutat cu cateva sfaturi, iar dumneavoastra celor care nu ati reusit sa ajungeti la acest concurs, va asteptam in numar cat mai mare peste 2 saptamani la cea de a III-a editie a turneului din data de 31.07.2010, pana atunci toate cele bune.
Gheorghe Durdun
Veniti sa va bata Florin pe totitanasescu florin a spus:felicitari organizatorului
veniti fratilor cat mai multi la aceste concursuri de la AKC
IN REST caldura mare
Toti sunt din București.FlorinBN a spus:Localitatile pentru urmatorii lipsesc, sau trec București din oficiu:
Cristache George
Ciubotaru Cristi
Caraman Mihai
Stefanescu Marian