Felicitari Alexandra!
Urmărește clipul video de mai jos pentru a vedea cum să instalezi siteul nostru ca o aplicație web pe pagina ta principală.
Notă: Această funcție se poate să nu fie disponibilă în anumite browsere.
Nu as fi crezut, ca un ierbar sa se planga ca joaca cu un ierbar!!!gresala mea este ....! ansa am o mare satisfactie la acest concurs am facut un meci frumos zic eu cu dna alexandra silveira care ma invins cu 3 -2 dar a fost un meci fain pt mine sper ca si pt ea ! oricum un concurs cu valori f bune !
ansa am si un gust amar la acest concurs ! eu joc cu iarba dar sa joci cu 2 ierburi chiar e anti joc si numai pt a castiga cu orice pret ! un meci mai urat decat cel cu dl TAMAS NAGY DIN M CIUC NAM MAI JUCAT DE CAND AM ANCEPUT SA TIN PALETA AN MANA SI NICI NU AMI MAI DORESC !![]()
nu! puneti dvs o iarba si un soft si apoi va provoc sa jucam!!si cel mai bun sa castige si la final sa bem si o tuica asa de impacare !A fost un turneu foarte bun.Am jucat meciuri foarte bune cu Csaba,cu dl Stefan nu a plans nici unu sunt jucatori de valoare.Dl Dan schibati iarba poate merge mai bine si atunci inteleg pe dv.Toate lumea vrea sa castige asa ca ne-am putut sa dau meciul pentru dv.Scuze.....