Turneu la Constanța pe 25 august

• Autor subiect Autor subiect FUN
  • Dată creare Dată creare

FUN

boboc
Scor reacție
0
Locație
Constanța
Data concursului - sambata 25 august 2007, incepand cu ora 9.00
- Spatiu de joc foarte bun
- Locatie - LSP Constanța lânga Casa de Cultura
- Numar si tip de mese - 8, Butterfly
- Taxa probabila de fiecare jucator - 15 Ron
- Sistem probabil de joc - 4 sau 8 grupe cu capi de serie in functie de numarul de participanti
- Premiile oferite - diplome, eventual bani daca vor fi sponsori.
Eu sunt un simplu participant, rugat sa postez anuntul pe forum si sa dau startul la inscrieri.
Detalii legate de turneu puteti afla de la organizator, in persoana dl Fratea Aurel, tel. 0726.686.175.

moama! intre 19 si 26 is la mamaia si ct pe langa nu :D? tare as veni si eu! daca ajung cu bine si pot sa ma rup o zi vin sa iau niste bataie :o

asa da :)

asa da :)

am ajuns acasa dupa cateva luni de preumblare prin lume. si uite ca se face si un turneu in ctza :)
cu sigurantza ma voi inscrie :)

why not?

sper sa imi vina si sculele din belgia pana atunci...

hai sa va vad .Am o propunere ,2 zile constans ,2 zile un pescuit in delta cine este deacord sa faca propuneri (zilele nu conteaza),asa ne cunoastem mai bine (nu neaparatpescuit)

E interesant cum se pot imbina cele dou? pl?ceri, pentru cei care le au, dar mai interesant este initial, cred eu, comportamentul la masa indiferent de nivelul de joc pe care-l are fiecare. Si daca interactiunile chimice ?i neuronale corespund dupa o confruntare pe care o dorim cat mai fair-play, atunci probabil in particular se poate lansa si o astfel de invitatie pentru cei care au si alte pasiuni nu neaparat legate de pescuit.Deocamdata hai sa tinem cont totusi ca discutiile si invitatiile de pe acest forum sunt legate in cel mai mare procentaj de acest sport - TENIS DE MASA.

Salutare !

Sant la mamaia si am adus si sculele se facut pingpong dar ma uit pe forum si nu prea vad lume inscrisa, oare merita sa stric o zi din vacantza?

Am ajuns acasa.
Departe tare Constanța asta, de unde si interesul " foarte mare " acordat acestui turneu.
Noroc ca unii mai sunt in concediu si mai imbina, sau incearca ma rog, utilul cu placutul.
In rest totul a fost bine ( am reusit sa nu mai avem discutii pe sistemul de joc ), a fost cald, am avut apa rece, unii bere rece, n-am avut nici un sandwich, etc.
Oficial a fost f. bine.
Felicitari organizatorilor! :D
Felicitari si castigatorilor bineinteles! :lol:

Nici un sandwich? La Drobeta a fost atata mancare ca nu sa putut manca. O placinta de-aia tip dobrogeana cu branza sarata ca daca nu erai atent, puteai sa-ti apuci si degetele... :lol: :lol: :lol: Si altele....tot asa de bune.

am facut o foame adevarata nici nu am avut timp sa-mi cumpar ceva asa de des se juca fiind multi jucatori :twisted: :roll: :P :x :shock: :evil:

selectia naturala a spus:
am facut o foame adevarata nici nu am avut timp sa-mi cumpar ceva asa de des se juca fiind multi jucatori :twisted: :roll: :P :x :shock: :evil:
mai bine v ati gandi sa faceti un turneu la voi decat sa i barfiti pe cei care se straduiesc intr un fel sau altul sa faca un turneu!

Back
Sus