ÎNCHIS Vand lemn Butterfly Photino Light ZL Fiber

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

sorin_client

forum guru
Echipa AmaTur
Scor reacție
2.308
Vârstă
56
Locație
Botoșani
AmaTur
Lemnul a fost achizitionat de la tt-shop.ro (am atasat factura).
Prezinta cateva imperfectiuni fine pe cant care nu au modificat in nici un fel structura lemnului.
Pata de pe lemn este de la banda cant (s-a luat culoarea de la banda cant in momentul in care am dezlipit fetele cu spray).
Lemnul se prezinta foarte bine din punct de vedere tehnic, l-am folosit 3-4 luni ca a doua paleta.

PRET - 500 lei

Vezi atașament 11683Vezi atașament 11684Vezi atașament 11685Vezi atașament 11686Vezi atașament 11687

Buna ziua,

Va pot oferi 450 lei. Dati-mi un mp cu nr. dvs de telefon pentru a putea discuta direct si mai eficient.

Multumesc.

Domnul Vali asa cum am vorbit cu dvs., sunt de acord cu pretul dar inainte va atasez cateva fotografii de ultima ora cu lemnul.
Cum v-am spus, lemnul a fost intre timp curatat foarte bine de prietenul Bogdan Axinte din Iași, nu prezinta fisuri/crapaturi sau alte defecte ascunse.
Ramane doar sa finalizam tranzactia asa cum am discutat, daca va dati ok-ul.
Multumesc.
Respect.

Vezi atașament 11862Vezi atașament 11863Vezi atașament 11864Vezi atașament 11865

Va multumesc pentru pozele de ultima ora, dle. Sorin. Va rog sa-mi trimiteti mp cu numarul contului pentru a vira banii.
Multumesc.

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus