ÎNCHIS VANDUT-VAND Lemn INERFORCE ALC

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

marcu vasile

regular contributor
organizator local
Scor reacție
585
Vârstă
60
Locație
Vatra Dornei
AmaTur
VANDUT-Vand lemn Butterfly Innerforce ALC maner FL

Vand lemn Butterfly Innerforce ALC maner FL, 87 grame in stare f buna.

Mentionez ca lemnul are dimensiunile 147x154.
Lemn BUTTERFLY INERFORCE ALC PRET 310 LEI

NU VREAU SCHIMBURI .tel.0756258169
POZE LA ULTIMUL POST

Ultima editare:
Primesc si schimb fie el fețe sau lemne sau amandoua odata .Vreau ceva bun dac e cazul platesc diferenta .CU STIMA PENTRU TOTI

Poate peste cativa ani mai imbatranesti si ti se miceste piciorul si ii cumpar eu:)))

Daca ai ramas fara mergatori DE SALA am ceva 44,5 MIZUNO

Adaug la vanzare lemn BUTTTERFLY INERFORCE ALC ,FETZE TENERGY 05 2,1 perche,total 550lei
Fetzele sunt jucate 50% uzura si buretele este afectat de la curatarea de lipici.Eu personal nu am simtit diferentta sau ca au adus modificari de joc asta asa ca sa nu primesc reclamatii dupa .A fost folosit doua antrenamente de catre un copil si nu s-a inteles cu el.
NU VREAU SCHIMBURI .tel.0756258169

FETZELE T 05 NEGRU SI T 64 ROSU grosime 2,1 nu se dau separat

Aveti un copil la sala care joaca cu innerforce combinat cu fete Tgy 05 ? De cat timp se antreneaza ? ? ?

E secret frate ptr-ca esti tare curios nu-ti spun.Dar si eu sunt curios si te intreb de ce intrebi.Vrei sa ma verifici daca stiu daca e bine sau nu ,ei bine si asta e un secret profesional .Multumesc oricum ptr. interes si ca te-ai gandit la mine.

Vindeti si lemmul separat? mtumesc

Sent from my LG-P880 using Tapatalk

Am vazut si sunt deacord cu schimbul dami un telefon sa stabilim detalii 0756258169

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

Subiecte similare

Utilizatori care vizualizează acest subiect

Back
Sus