Veti crede ca e o greseala

cata_60

well-known member
Echipa AmaTur
Scor reacție
1.756
Vârstă
65
Locație
Fălticeni
Lemnul NITTAKU RESOUD este vandut la preturi intre 2980 euro si 6000$.
Ati citi bine
Nu stiu ce poate sa faca la banii astia
Poate s... p...
Dar tot e scump
Gasim si cu 20$ daca ne mobilizam
Poate o fi echivalentul unui cap de bour filateic..s-o punem intr-un clasor

poate face si clatite.:)
---------- Post added 31-Mar-2011 at 22:50 ----------
nu e greseala,e probabil cel mai scump lemn de pe piata.chiar si daca ii tai un 0 si tot scump e.

Inca joaca!
---------- Post added 31-Mar-2011 at 23:34 ----------
E facut din swiss spruce, din Padurea viselor! Traducere google! Ideea este ca intr-adevar molidul din padurea aceasta din Elvetia e foarte scump si cautat in lumea constructorilor de instrumente muzicale. Oricum asa ceva e o gluma pe care doar Bill Gates sau Trump o poate intelege.

Eu am o problema mare cu asemanarea paletelor de tenis si a instrumentelor muzicale. In primul rand pentru ca instrumente muzicale sunt foarte multe si fiecare are particularitatea lui si esente preferate care variaza de la bambus la abanos. In al doi-lea rand la instrumente lemnul trebuie sa amplifice vibratia, iar la palete de tenis de masă nu. Iar in al trei-lea si ultimul rand ca nici un muzician nu va da banii de-o paleta pe un instrument doar pentru ca-i facut din molidul treaz din padurea adormita :) (si dupa cum vaz eu, nici campionii de tenis de masă nu joaca cu resudata de la Nitakku)

Poate-i tuica, poate-i vin, poate-i p*** de rechin...acuma serios, cine ar da atatia bani pe un tocator?!? :wtf:

Back
Sus