A alex004 newbie boboc Înscris 31 Mar 2016 Mesaje 1 Scor reacție 0 Locație București 31 Mar 2016 #1 Vreau sa îmi cumpăr o paletă. Nu am mai jucat niciodată cu una profesională. Mă puteți ajuta. Am un buget de 200 lei
Vreau sa îmi cumpăr o paletă. Nu am mai jucat niciodată cu una profesională. Mă puteți ajuta. Am un buget de 200 lei
victorP newbie junior Înscris 9 Apr 2015 Mesaje 90 Scor reacție 2 Locație Iași 1 Apr 2016 #2 Am o paleta la vanzare care ti s-ar potrivi.
mihai mita rookie senior Înscris 2 Ian 2010 Mesaje 262 Scor reacție 69 Vârstă 51 Locație Brașov 1 Apr 2016 #3 Am una,lemn joola eagle speed,fete andro rasant neagra si yaskaka rakza 7 soft rosie,e un pic ciupita dar e f buna.
Am una,lemn joola eagle speed,fete andro rasant neagra si yaskaka rakza 7 soft rosie,e un pic ciupita dar e f buna.
adishorul active member senior Înscris 24 Ian 2011 Mesaje 2.249 Scor reacție 149 Locație Bistrița 1 Apr 2016 #4 victorP a spus: Am o paleta la vanzare care ti s-ar potrivi. Click pentru a extinde... Cum ti-ai dat seama ca i s-ar potrivi paleta ta dupa ridicarea /inclinarea soarelui la echinoxul de primavara )
victorP a spus: Am o paleta la vanzare care ti s-ar potrivi. Click pentru a extinde... Cum ti-ai dat seama ca i s-ar potrivi paleta ta dupa ridicarea /inclinarea soarelui la echinoxul de primavara )
victorP newbie junior Înscris 9 Apr 2015 Mesaje 90 Scor reacție 2 Locație Iași 1 Apr 2016 #5 adishorul a spus: Cum ti-ai dat seama ca i s-ar potrivi paleta ta dupa ridicarea /inclinarea soarelui la echinoxul de primavara ) Click pentru a extinde... Esti foarte perspicace. Am o paleta care are control foarte bun iar un incepator ar putea incerca sa joace cu ea
adishorul a spus: Cum ti-ai dat seama ca i s-ar potrivi paleta ta dupa ridicarea /inclinarea soarelui la echinoxul de primavara ) Click pentru a extinde... Esti foarte perspicace. Am o paleta care are control foarte bun iar un incepator ar putea incerca sa joace cu ea
dandumitruc newbie boboc Înscris 22 Ian 2014 Mesaje 3 Scor reacție 0 Vârstă 58 Locație Galați 2 Apr 2016 #6 Pai el nu a spus ca e incepator, a spus ca e "incapator". Precum dulapul. Citez: "Vreau sa cumpăr o paletă și sunt incapator"
Pai el nu a spus ca e incepator, a spus ca e "incapator". Precum dulapul. Citez: "Vreau sa cumpăr o paletă și sunt incapator"